Utazás

Pusztító vihar csapott le Dubaj repülőterére: mindent elárasztott a víz - Videó

A vihar miatt ideiglenesen más repülőterekre irányítják át az érkező gépeket a dubaji nemzetközi repülőtérről (DXB) - közölte az Egyesült Arab Emírségek nagyvárosának légikikötője kedden.

Fel kellett függeszteniük a tevékenységüket

Az Egyesült Arab Emírségek nagyvárosának légikikötője kedd este közölte, hogy a vihar miatt ideiglenesen más repülőterekre irányítják át az érkező gépeket a dubaji nemzetközi repülőtérről (DXB). A tájékoztatás szerint az induló járatok azonban továbbra is közlekedhettek.

A repülőtér nap közben 25 percre kénytelen volt felfüggeszteni a tevékenységét a durva vihar miatt - írja az MTI. Egy szóvivő közölte, kedd kora estig összesen 21 induló és 24 érkező járatot kellett törölni.

A China Southern Airlines kínai légitársaság járatot indít Budapest és Kuangcsou között, írja az MTI.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.