Utazás

Úti célok, amelyek tökéletesek egy kellemes családi kiruccanásra

Bár egy családi nyaralás megtervezése egészen nagy munka lehet, vannak bizonyos úti célok, melyek garantáltan megérik a fáradtságot, mert óriási élményt tartogatnak a család minden tagja számára.

Családi kikapcsolódás

A nyaralás, vagy éppen egy rövid kis kiruccanás úti céljának kitalálása általában nagy fejtörést okoz. De ne aggódj, összegyűjtöttünk néhány helyet, melyek tökéletes úti célként szolgálhatnak az idei nyárra, így rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg az utazás szervezésekor. Legyen szó pihentető, vagy éppen aktív nyaralásról, mi majd segítünk megtalálnod a számotokra tökéletes úti célt. Nézd meg a galériát az ötletekért!

Franciaország - Provence Köztudott, hogy nincs még egy olyan hely, mint Franciaország, Provence pedig különösen sok csodát tartogat. Ha igazán luxus környezetben szeretnétek kikapcsolódni, kellemes időtöltést kínál számotokra a Domaine de Manville hotel óriási golfpályájával és gyógyfürdőjével, a csodaszép medence és az ínyenc fogások pedig szintén emellett a mesés hely mellett írhatóak fel. Csodáljátok meg a semmihez sem fogható szőlő- és levendulaültetvények végtelen sorait és vessétek bele magatokat a helyi éttermek által kínált fenséges gasztronómiai élmények kavalkádjába! Provence nem fog csalódást okozni!
Kattints a további képekért!

Létezik egy hely belföldön, ahol a nyár nem csak a szikrázó napsütésről és a csillogóan kék vízről szól. A Bambara Hotel kapuit átlépve felejthetetlen egzotikus nyaralásban lehet részünk, legyen szó családi vakációról vagy páros pihenésről.

Leadfotó: Pexels, forrás: wtravelmagazine.com

Oldalak

Utazás
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.