Utazás

Videón, ahogy a legnagyobb nyugalommal átvonul a nyáj Budapest egyik legforgalmasabb útján

A forgalmas, hatsávos budapesti úton teljesen leállt a forgalom, mikor egy birkamenet – élükön egy kecskével – áthaladt. Videón a bizarr, ámde szívet melengető jelenet.

Megállította a pesti forgalmat egy nyáj

Sok a birka az úton!” – szólt az Újpest Média humoros felütése annál a posztnál, ami arról szól: szerda délben egy kecske vezette őrizetlen birkanyáj keresztezte a negyedik kerületben található Váci utat az M0-sal összekötő forgalmas út hatsávos szakaszát. Mint a bejegyzésben is írják, baleset szerencsére nem történt. Az állatok egyébként a Szilas-patak mentén – nemrégiben sittel többméteres magasságban feltöltött területen – élnek, és nem először használták az autóutat.

A megdöbbentő jelenetet rögzíteniük is sikerült, a felvételt itt tudod megnézni:

Két, komoly feladattal rendelkező szerv, de azért néha az Országos Meteorológiai Szolgálat és a magyar rendőrség is megengedhet magának egy kis poénkodást. Csütörtökön az Instagramon küldtek egymásnak humoros üzenetet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...