Semmi perc alatt letiltja a bank a kártyádat, ha nem veszed komolyan ezt a figyelmeztetést

Hamarosan indul a szezon, és sokan döntenek úgy, hogy elutaznak majd külföldre a nyár folyamán. Azonban vannak dolgok, amikre erősen figyelnünk kell.

Néhányan nem veszik komolyan a bankok figyelmeztetéseit

Valószínűleg jónéhányan döntenek úgy, hogy elhagyják Magyarországot 1-2 hétre, és feltöltődnek nyáron valamelyik idegen országban. Nem árt már most eldönteni, hova szeretnénk menni, mivel a kedvezményes helyekre hamar le fognak csapni.

Indulás előtt egy hónappal mindig ellenőrizzük, hogy a magunkkal vitt személyazonosságot igazoló okirat érvényes legyen az indulás napjától addig a napig, amíg haza nem érkezünk. Arról szintén sokan megfeledkezzenek, hogy kössenek biztosítást, pedig ez is elengedhetetlen dolog.

A legfontosabb persze az, hogy legyen nálunk elegendő pénz, ami minden csávából képes azért kihúzni az embert. A galériánkban megmutatjuk, hogy tilthatják le a kártyádat külföldön!

A belföldi utazásnál is fontos, de egy külföldinél még inkább, hogy tartsunk magunknál megfelelő mennyiségű készpénzt, mivel olyan problémába is belefuthatunk, hogy például letiltják a bankkártyánkat.
Kattints a további képekért!

A szakértők mindig kiemelik, hogy nem szabad bizonytalannak kinéző weboldalakon vásárolni, hiába csábító az ár. Inkább fizessünk többet egy megbízható oldalon, minthogy leszívják a pénzt a bankkártyánkról.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.