Semmi perc alatt letiltja a bank a kártyádat, ha nem veszed komolyan ezt a figyelmeztetést

Hamarosan indul a szezon, és sokan döntenek úgy, hogy elutaznak majd külföldre a nyár folyamán. Azonban vannak dolgok, amikre erősen figyelnünk kell.

Néhányan nem veszik komolyan a bankok figyelmeztetéseit

Valószínűleg jónéhányan döntenek úgy, hogy elhagyják Magyarországot 1-2 hétre, és feltöltődnek nyáron valamelyik idegen országban. Nem árt már most eldönteni, hova szeretnénk menni, mivel a kedvezményes helyekre hamar le fognak csapni.

Indulás előtt egy hónappal mindig ellenőrizzük, hogy a magunkkal vitt személyazonosságot igazoló okirat érvényes legyen az indulás napjától addig a napig, amíg haza nem érkezünk. Arról szintén sokan megfeledkezzenek, hogy kössenek biztosítást, pedig ez is elengedhetetlen dolog.

A legfontosabb persze az, hogy legyen nálunk elegendő pénz, ami minden csávából képes azért kihúzni az embert. A galériánkban megmutatjuk, hogy tilthatják le a kártyádat külföldön!

A belföldi utazásnál is fontos, de egy külföldinél még inkább, hogy tartsunk magunknál megfelelő mennyiségű készpénzt, mivel olyan problémába is belefuthatunk, hogy például letiltják a bankkártyánkat.
Kattints a további képekért!

A szakértők mindig kiemelik, hogy nem szabad bizonytalannak kinéző weboldalakon vásárolni, hiába csábító az ár. Inkább fizessünk többet egy megbízható oldalon, minthogy leszívják a pénzt a bankkártyánkról.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lékai-Kiss Ramóna arra is rákérdezett az új műsorában, hogy pontosan miért döntött úgy az énekesnő, hogy csak a válás lehet a megoldás.
Sztárok
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a házigazda németektől az Európa-bajnokság A csoportjának szerdai mérkőzésén Stuttgartban. A mérkőzést Hajdú B. István közvetítette.
Sztárok
Egyetlen személy van csupán, akivel Harry herceg úgy érzi, hogy igazán őszinte lehet, sokak meglepetésére ez az illető pedig nem a felesége.