Most: balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

Friss információk az utakról - Ne indulj el enélkül!

Ezekre figyelj

Útállapot és időjárás 2021.01.19-én hajnalban és a reggeli órákban

Már csak Pest és Komárom-Esztergom megye északi területein, valamint Csongrád-Csanád és Békés megyében szállingózik a hó. Másutt borult, de csapadékmentes az idő.
A gyorsforgalmi, valamint a fő-és mellékutak a csapadék és a preventív védekezés nyomán szinte mindenütt sónedvesek, de alsóbbrendű utakon Tatabánya térségében, valamint a délkeleti országrészben havas, latyakos alsóbbrendű szakaszok is előfordulhatnak. Száraz burkolatot csak a Dunántúl déli részéről, valamint az északkeleti megyékből jeleztek.
A látási viszonyok mindenütt jók.
Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás.
A hőmérséklet -10 és -1 fok között változik, az enyhébb értékeket a Dunántúlon, a leghidegebbet pedig a Sajó-völgyében mérték.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események a reggeli órákban

Élénk a forgalom a főváros környéki bevezető utakon. Sokan autóznak az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé, illetve a 10-es főúton a solymári körforgalomtól a főváros irányába.

A 26-os főúton, Miskolc kivezető szakaszán, a 3-as km-nél egy műszaki hibás kisteherautó foglalja el a 306-os főút felé vezető egyik kanyarodó sávot.

A 31-es főúton, Jászberény közelében egy kamion felborult. A 81-es km-nél útszűkület mellett haladhatnak a járművek.

Leadfotó: 123RF.com Fotó: 123RF.com Forrás: utinform.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!