Utazás

Belefagyott a Balatonba egy hattyú, szívszorító látvány fogadta a vízimentőket - Videó

A hétvégén több bejelentés is érkezett a vízimentőkhöz: azért riasztották a Vízimentők Magyarországi Szakszolgáltatát (VMSZ), mert bajbajutott hattyúkra figyeltek fel a Balatonban.

Nem unatkoztak a hétvégén a vízimentők

Mozgalmas hétvégéjük volt a vízimentőknek: a 24.hu cikke szerint számosan riasztották a Vízimentők Magyarországi Szakszolgáltatát (VMSZ) az utóbbi időszakban, mivel bajbajutott hattyúkra lettek figyelmesek a Balatonban. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy mindegyik eset kiemelt figyelmet érdemelt volna: előfordult, hogy nem is volt szükség a vízimentők beavatkozására, Keszthelyen viszont rendkívül szomorú vég jutott osztályrészül a tó vizébe fagyott hattyúnak.

"Keszthelyen már nem tudtunk segíteni, Bogláron vaklárma volt, Szárszón pedig csak lusta volt az egyik hattyú (nem volt befagyva) de a drón meghozta a mozgáshoz való kedvét" - olvasható a VMSZ Facebook-oldalán.
Kattints a további képekért!

Nem indul felhőtlenül január harmadik hete: továbbra is marad a barátságtalan, zord hideg, egyes területeken pedig csapadékra is számítani kell.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Utazás
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...