Utazás

Bővült a lista: Újabb világsztárok érkeznek a Balaton Soundra

Újabb húsz név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához.

Nagy nevek

A nemrég hatalmas nemzetközi elismerést, a tudatos és biztonságos fesztiválozás megteremtéséért járó fődíjat bezsebelő Balaton Sound - a korábban bejelentett sztárok mellé – újabb nagy neveket tett közzé. Mint ismeretes a fesztivál korábban egy igen erős bejelentéssel indított, melyben ott szerepelt többek közt Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Don Diablo, Robin Schulz, Danny Tenaglia, Deborah De Luca is. Most azonban újabb sztárdömbinget jelentettek be a szervezők akik közt elismert nemzetközi dj-k és világsztárok lépnek közönség elé.

Lapozz!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!