Eldőlt, melyik dél-dunántúli szállodáé a döntős hely

Most vasárnap véget ért AZ ÉV HOTELE című műsor hatodik régiós versenye a Dél-Dunántúlon. November HÓNAP HOTELE egy faddi szálloda lett.

Az első helyezett a Dél-Dunántúl régióban, a Donautica Étterem és Hotel lett, amely a szavazatok 25 százalékát kapta. Így ez a hotel régiógyőztesként egyike lett azoknak a szállodáknak, amelyek 2020 januárjában elindulhatnak AZ ÉV HOTELE címért és annak díjáért.

A dél-dunántúli régiós verseny képzeletbeli dobogójának második fokán a szekszárdi Takler Kúria végzett, a szavazatok 24 százalékával. A harmadik helyet pedig a villányi Bock Hotel Ermitage**** nyerte el. Ez a szálloda a voksok 17 százalékát szerezte meg a szavazóktól.

November HÓNAP HOTELE már megvan, de december szállodái, azaz a Kis-Balaton és környékén indulók számára csak most kezdődik a verseny.

Decemberben Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye a Kis-Balaton és környéke régióban folytatódik. Múlt héten egy fiatal jegyespár, Viktória és Tamás tesztelte le az új régió első két induló szállodáját.

Tamásék már középiskolában is egy párt alkottak, de másfél év után különváltak. Most két éve újrakezdték a kapcsolatot és nemrég volt az eljegyzésük. Ez a hétvége volt az első közös utazásuk jegyespárként, de már az esküvő utáni nászutat tervezik: olyan szálláshelyet kerestek erre a kivételes alaklomra, amelyben kellemesen tudják eltölteni az időt és a környékén is van rengeteg programlehetőség. Azt szerették volna kideríteni, hogy Hévíz alkalmas lenne-e ilyen helynek.

Hogy mennyire tetszett nekik Hévíz, az a múlt vasárnapi műsorból kiderült. Ha valamiért lemaradtál róla, és szívesen visszanéznéd az új régióban forgatott első epizódot, akkor ezt bármikor megteheted az RTL Most!-on.

A Kis-Balaton és környéke régió első két induló hotelére vasárnap délig lehet szavazni!

Íme a két szálloda, melyeket Viktória és Tamás a hétvégén kipróbált:

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz*****

Az ötcsillagos szálloda Hévíz Balatonhoz közeli részén, egy árnyas fákkal teli hat hektáros parkban helyezkedik el, csupán néhány perc sétára a híres meleg vizű tótól. A hotel wellness-részlege számtalan szolgáltatást kínál a sóbarlangtól a kozmetikai kezeléseken át a masszázsig. A többféle szauna mellett összesen hat belső és külső medencében pihenhetnek a vendégek, ráadásul az egyikben a hévízi gyógyvíz pozitív hatásit is megtapasztalhatják. A szálloda konferenciatermei mellett rengeteg sportolási és szórakozási lehetőséget biztosít: teniszpályái, sporteszközei, könyvtára, kártyaasztala és élő zenés bárja is van. Az éttermében a nemzetközi és a magyar konyha különlegességei is megtalálhatók.

További részletek itt.

Holiday Club Apartman Hotel & Villa

A szálloda Hévíz központi részén helyezkedik el, néhány perc sétára a legfontosabb közintézményektől és a hévízi tótól. Az épületkomplexum két szárnyában jól felszerelt, konyhával rendelkező 2-4 személyes stúdiók és apartmanok várják a vendégeket. A hotel wellness-részlege rendelkezik fedett úszó medencével, szaunával, gőzfürdővel és jacuzzival, valamint szolgáltatások széles skálája várja az érdeklődőket.

További részletek itt.

Szavazz és nyerj egy ajándékutalványt a szállodákba!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Voksolni megéri! Aki szavaz, az nyerhet egy utalványt abba a szállodába, amelyikre voksát leadta. Minden szavazat számít, hiszen ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálloda legyen a régió legjobbja, azaz A HÓNAP HOTELE, majd AZ ÉV HOTELE.

Most vasárnap újabb szállodák mutatkoznak be a műsorban a Kis-Balaton és környéke régióban

A hét utolsó napján, 12:55-kor az RTL Klubon tovább folytatódik a Kis-Balaton és környéke bemutatása. AZ ÉV HOTELE című műsorban Éry-Kovács Zsanna műsorvezető, és az adás legújabb szereplői, a Dóró család Zalakaroson vendégeskedik. Először MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****Superior, majd a Hotel Karos Spa****+Superior vár rájuk.

Dóróék: Kitti, Krisztián és két kislányuk semmi mást nem szeretne, mint együtt lenni egy közös hétvégén, és felfedezni Zalakarost. Hogy hogyan sikerült a család hétvégéje és mennyire nyerte el a tetszésüket a két zalakarosi hotel, az csakis AZ ÉV HOTELE legújabb epizódjából fog kiderülni most vasárnap 12:55-kor az RTL Klubon.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig, és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Vasárnap délben véget ér AZ ÉV HOTELE verseny, utolsóelőtti régiós szavazása. Ebben a hónapban összesen hat szálloda méri össze erejét a dél-dunántúli régióban.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!