Főszerepben két exkluzív budapesti szálloda AZ ÉV HOTELE fináléja előtt

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás döntőjébe 2019-ben hét szálloda került. Ezekre a szálláshelyekre január 5 és 19. között elképesztően sok szavazat érkezett. A voksok összesítése még zajlik, a végeredmény 2020.január 26-án válik nyilvánossá.

A döntős szállodák bemutatása és finálé között sem maradtak a nézők hotelek nélkül, ugyanis a műsor készítői egy jubileumi adással készültek. Ebben az epizódban egy szerelmespár két exkluzív fővárosi szállodát tesztelt le, már versenyen kívül.

AZ ÉV HOTELE 100. adásban Mónika és József történetét ismerhettétek meg. Ők négy év alkotnak egy párt. Idejük nagy részét együtt töltik, együtt is élnek, de a sok-sok munka és az egyéb elfoglaltságuk miatt nem sikerült még kettesben egy hétvégére elmenniük. A múlt hétvége volt az első. Bebarangolták Budapestet, kipróbáltak a Duna két partján egy-egy szállodát, és minden kétséget eloszlattak kettőjükkel kapcsolatban. Ugyanis Mónika arra is kíváncsi volt, hogy vajon kapcsolatuknak van-e jövője.

Mónika és József ezt a két hotelt értékelte:

Hotel Clark

A Lánchíd építésvezetőjéről, Clark Ádámról elnevezett hotel, Budapest legrégebbi és legismertebb dunai hídjának budai hídfőjének tövében helyezkedik el. A szálloda szobáiból páratlan kilátás nyílik a várra, és a Dunára. A szálláshely kiváló elhelyezkedésének köszönhetően számos népszerű látnivaló könnyen elérhető innen: a Budai várnegyed, a Lánchíd, a Mátyás-templom, a Szent-István bazilika, a Citadella, de még a Parlament is. A városi boutique hotelben szaunázni, edzeni, és pihenni is lehet. Az ide érkező vendégeket gazdag svédasztalos reggeli, a Beef Bar étteremben kiváló marhahúsos ételek, a Leo tetőtéri bárban pedig finomabbnál finomabb koktélok gondoskodnak a megfelelő kulináris élményekről. Innen egyébként olyan panoráma tárul az ember elé, amit kár lenne kihagyni.

További információ itt.

Párisi Udvar Hotel Budapest

Budapest egyik ikonikus létesítménye – korábban az ország első modern üzletháza, majd a Belvárosi Takarékpénztár épülete – 2019-ben ötcsillagos szállodává alakult. A műemléknek nyilvánított épület felújítása négy és fél évig tartott. A különleges atmoszférájú szállodában kifejezetten luxus kényelmet biztosító szobák, lakosztályok és elnöki rezidenciák várják a vendégeket. A mindenkit magával ragadó miliőben wellness-, és szépségszolgáltatásokat kínáló spa-részleget, fitnesztermet is kialakítottak. Mindemellett a házban többfunkciós konferenciatermek is találhatók, körülbelül 300 négyzetméteren, melyek elegáns és különleges események megrendezésére is kiválóan alkalmasak. Nem véletlen, hogy ez a szálloda szolgál majd otthonául a nyereménydíjátadó gálának, ahol most vasárnap fog kiderülni, hogy a hét régiós nyertes szálloda közül melyik viheti majd haza AZ ÉV HOTELE 2019. díját.

További információ itt.

Aki lemaradt a múlt heti adásról, de kíváncsi a fővárosra, és a fentebb említett két budapesti szállodára, az visszanézheti azt az RTL Most!-on.

Vasárnap megtudhatjátok, hogy melyik szálloda nyeri meg AZ ÉV HOTELE 2019. címet

Múlt héten véget ért a 2019-es év döntő szavazása. Az eredmények kihirdetésére 2020. január 26-án kerül sor, a Párisi Udvar Hotel Budapestben megrendezésre kerülő gálán. Érdemes lesz vasárnap 12:05-kor az RTL Klubra kapcsolni, drukkolni és közösen izgulni a kedvenc szállodáért. Ekkor tudhatjátok meg azt tehát, hogy melyik finalista lesz AZ ÉV HOTELE 2019-ben, illetve ki az a szerencsés szavazó, aki elviheti el a fődíjat, azaz aki egy egész hetet tölthet el az AZ ÉV HOTELE 2019. győztes szállodában.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

AZ ÉV HOTELE 2019 döntő szavazásának első hetében számos voks érkezett, ugyanakkor még egyik szálláshely sincs biztonságban a hét finalista közül.

Oldalak