Megvan a hetedik döntős szálloda

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a Kis-Balaton és környéke régió legjobbja, azaz A HÓNAP HOTELE 2019. decemberében a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior lett. A győztes szálloda a voksok 44 százalékát szerezte meg.

A képzeletbeli dobogó második fokára, a szavazatok 40 százalékával a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz***** állhatott fel. A harmadik helyet pedig a Hotel Karos Spa****+superior szerezte meg. Ez a szálláshely a szavazók 14 százalékának volt a legszimpatikusabb.

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior

A spa és wellness szálloda Zalakaros központi részén, a városi fürdő és a Termáltó közvetlen szomszédságában egy parkban fekszik. Az épület két részből áll, amin belül 308 különböző típusú szoba várja a pihenni vágyókat. A hotel egyedisége abban rejlik, hogy itt egy helyen egyesül az elegancia, a harmónia és a kényelem érzése. A szálloda wellness részlegén úszó-, és termálvizes medencék, élménymedencék, pezsgőfürdő és hatalmas szaunapark van. Ha különleges kezelésben szeretnétek részt venni, a legjobb helyen jártok: lávaköves masszázs, thai masszázs, illatos bambuszmasszás csak néhány a sok-sok szolgáltatás közül. Ezen a szálláshelyen a gyerekek sem fognak unatkozni, köszönhetően a szakképzett animátoroknak, akik a játszóházban vigyáznak a legkisebbekre, és annak a számos programnak, amit a hotel nyújt. Szereted az élőzenét? Kedveled a koncerteket? Nos, itt a bőséges svédasztalos vacsora után mindegyikben lehet részed.

További részletek itt.

Megvan AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás hét döntőse

2019-ben a nézők összesen 7 magyarországi régió, 40 szállodáját követhettétek nyomon a műsorban. Minden hónapban a szavazók megválasztották a régió legjobbját, azaz A HÓNEP HOTELE cím tulajdonosát. Most, hogy decemberrel a hetedik győztes is megvan, kialakult a végső mezőny. Megvan az a hét döntős szálloda, melyek közül januárban a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodában egy megnyeri AZ ÉV HOTEL címet és annak díját.

Januárban megtudhatjátok, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE 2019-ben

Az RTL Klubon műsorán január 6-án bemutatásra kerül az első négy, majd egy héttel később a fennmaradó három régiónyertes hotel. Szavazni január 6-tól lehet majd két héten át a végső győztesre és csupán egyetlen egy voksod lesz, amit AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatsz le. Érdemes lesz megint véleményedet kinyilvánítani, hiszen nem csak a verseny végkimenetelére lehetsz hatással, de nyerhetsz is egy hétvégét az egyik szállodába, vagy tiéd lehet fődij is, ami egy egyhetes pihenés 2019 nyertes szállodájában.

A következő hoteleknek szavaztatok bizalmat 2019-ban az egyes régiókban, azaz ezek a szállodák indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért:

  1. Alföld: Komló Hotel ****, Gyula
  2. Észak-Dunántúl: Hotel Kapitány Wellness****superior, Sümeg
  3. Budapest környéke: Hotel Visegrád****, Visegrád
  4. Északkelet-Magyarország: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók
  5. Balaton: Hotel Silverine Lake Resort****superior, Balatonfüred
  6. Dél-Dunántúl: Donautica Étterem és Hotel****superior, Fadd
  7. Kis-Balaton és környéke: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Zalakaros

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás végeredményét 2020. január 26-i adásban láthatjátok majd, ekkor derül ki az is, hogy melyik szerencsés szavazó tölthet majd el egy hetet a nyertes szállodában.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán (link: www.facebook.com/azevhotele ) lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

AZ ÉV HOTELE verseny, utolsó régiós szavazása vasárnap délben véget ér. Az év utolsó hónapjában négy szálláshely sorsáról kell döntenie a voksolóknak.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!