Utazás

Remek hét elé néznek az autósok: szerdán csökken a benzin ára

Üröm az örömben, hogy a gázolaj ára nem változik.

430 forint körüli átlagárszint

Az elmúlt időszakban nem szolgálhattunk túl sok jó hírrel az autósok számára, most viszont örömteli fejleményt közölhetünk velük: a Holtankoljak.hu információi szerint szerdán csökkenni fog a benzin ára, mégpedig 2 forinttal. Az oldalon ugyanakkor hozzáteszik, hogy a gázolaj esetében sajnos nem lesz változás a mostani hét közepén. Összességében kijelenthető - írják -, hogy az átlagárak továbbra is a 430 forint körüli átlagárszinten maradnak. A jelenlegi helyzet tehát a következőképpen néz ki:

  • 95-ös benzin: 429 Ft/liter
  • Gázolaj: 430 Ft/liter

Fotó: 123rf

Szijjártó Péter újabb utazási megállapodást jelentett be, amely alapján a magyar védettségi igazolvánnyal rendelkezők szabadon utazhatnak a két ország között. A külügyminiszter azt is elárulta, kivel jöhet létre a legközelebb az egyesség.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.