Utazás

Akkora meteor robbant fel Amerikában, hogy még a házak is beleremegtek - Videó

A ritkaságszámba menő esemény múlt pénteken történt Oregon államban, és szerencsére a kihelyezett kamerák is megörökítették.

Óriási detonációval semmisült meg

Zöld színben ragyogó, különleges meteort figyeltek meg múlt pénteken az Egyesült Államok Oregon államában - számolt be róla a Business Insider. Az idegen objektum valóságos kuriózumnak számít, és nem csupán azért, mert számos szemtanú átélte az egyszerre csodálatos és borzongató pillanatokat, sőt nem is pusztán amiatt, mert - a kihelyezett kameráknak köszönhetően - videófelvételek is készültek róla. A meteor igazi különlegessége, hogy - egyes beszámolók szerint - iszonyatos hangrobbanással is járt.

Az eseményről a Fox 23 is hírt adott, az eddigekhez hozzáfűzve, hogy a meteorrobbanásba több ház is beleremegett. Ha esetleg valakinek kétségei lennének, vessen egy pillantást az alant megtekinthető videóra:

A planéták egy vörös törpe lakható zónájában találhatók, kozmológiai szempontból mindkettő közel fekszik a Földhöz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?