A tíz legboldogabb hely a világon

Néha a boldogság kulcsa ott van az orrunk előtt, csak mi nem látjuk. A következő tíz városban azonban megtalálták a boldogsághoz vezető utat. Következzen a világ tíz legboldogabb helye!

Tokió
Tokióban úgy gondolják, hogy a boldogságnak két kulcsa van. Az egyik, hogy bármit viselj is, érezd jól magad a bőrödben, a másik pedig az étel. Nem véletlenül tartják számon Japán fővárosát a divat és a gasztronómia városaként.

                         

New York
Talán meglepő, de New Yorkban a boldogsághoz vezető út butikokkal van kirakva. Ez igaz a helyiekre, ugyanis a shoppingolás által felszabadított boldogsághormonoknak köszönhetően sokkal vidámabbak lesznek az emberek.

                         

Kanári szigetek
A New Yorkiak feltételezésével szemben a következő állítás bizonyított tény. A Kanári szigeteken úgy gondolják, hogy a boldogság kulcsa a napfény. A napfény növeli a szerotonin-szintet, a boldogsághormonok felszabadulnak. Így melyik hely lehetne boldogabb a világon, mint a hely ahol az év több mint 300 napján süt a nap?

                         

Glasgow
„A nevezés a legjobb orvosság!”, így gondolják ezt az Egyesült Királyságbeli Glasgowban is. Szerintük a boldogság kulcsa a nevetés, így minden évben megrendezik a Nemzetközi Comedy Fesztivált, hogy a boldogság mindenki számára elérhető legyen.

                         

Zürich
A zürichi emberek úgy gondolják, hogy a boldogság alapköve a csokoládé. A csokoládé fogyasztásakor ugyanazt az agyi hormont váltjuk ki, mint amikor szerelmesek vagyunk. Persze ehhez mértéktelenül kellene csokoládét ennünk, de már egy pár kocka csokoládé is boldogságot vált ki belőlünk.

                         

Oldalak

Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok