Utazás

A boldog házasság titka

A kutatások is megállapították, hogy a szerelem elmúlik az együtt töltött évek alatt, és ha jól csináljuk, akkor tiszteletté és szeretetté alakul át az idők során. Ahhoz viszont nem kell tudósnak lennünk, hogy ezért nap, mint nap tenni kell.

Nagyon sokan keresték már, és keresik is a legjobb receptjét a boldog házasságnak, de amiben mindenki egyetért, hogy a legfontosabb az odafigyelés és a törődés. Sosem szabad elfelejteni, hogy legyünk hálásak a másiknak, mert jóban-rosszban mellettünk van és támogat minket. Minden kapcsolatban vannak viták és mélypontok, de ha tiszteletben tartjuk egymás véleményét – még akkor is, ha az különbözik a másikétól – további veszekedéstől kíméljük meg nem csak magunkat, de a házasságunkat is. Ne akarjuk legyőzni egymást, keressük meg inkább a mind a két fél számára ideális megoldást. Lehet, hogy sokan közhelynek tartják a tiszteletet, de ha megkérdezzük a 10, 20, akár 30 éve boldog házasságban élő embereket, valószínűleg a legtöbben ezt fogják mondani. Továbbá nagyon fontos, hogy időről időre képesek legyünk partnerünket meglepni, teljesíteni a vágyait.

Így tesz Réka és Róbert, AZ ÉV HOTELE múlt heti epizódjának első tesztelő párosa is, akik már 15 éve élnek együtt, boldog házasságban. Ők ketten, a két kisgyermekükkel próbálták ki a Tiszakécskén található Barack Thermal Resort-ot, mert fontosnak tartják, hogy ne csak a munkáról szóljon az életük. Szükségük van a közösen eltöltött, minőségi időre is, ami nem utolsósorban a kapcsolatuknak is jót tesz.

Barack Thermal Resort

A szálloda a dél-alföldi nyugodt kisváros, Tiszakécske üdülőövezetében, az élő Tiszától 100 méterre lévő Tisza-parti Termálfürdő területén, gyönyörű folyóparti zöld környezetben található. A hotel egészségügyi részlege a fürdőben lévő gyógyászati résszel karöltve a gyógyulni vágyókat, a strand és élményfürdő a családosokat, a feltöltődni, pihenni érkezőket pedig a szállodában beauty szolgáltatások, a fürdőben pedig wellness kezelések és szaunavilág várja. A szálloda fontos törekvése, hogy az egészséges életmód iránti elkötelezettség a legtöbb szolgáltatásban megjelenjen. Mindemellett a hotel kiváló helyszín lehet céges rendezvények, konferenciák számára is.

További információ itt.

Zsanett és Gábor, AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódjának másik tesztelő párja szintén ezeket a nézeteket vallja. Ők is elkövetnek mindent azért, hogy boldognak lássák a másikat. A múlt heti adásban betekintést engedtek a nézőknek az első házassági évfordulójuk megünneplésébe.

Komló Hotel****

A város szívében található, ékszerdobozként tündöklő gyulai Komló Hotel**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra, korunk követelményeinek maximálisan eleget téve, régi helyiségeinek funkcióját és eleganciáját egyaránt megőrizve. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, mellyel egy teljesen egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremtett, amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte. Fontos kiemelni, hogy a felújítás során rengeteg kutatómunka zajlott és előkerültek azok a tervrajzok is, melyek segítségével az épület eredeti állapotának visszaállítása megtörténhetett. Sőt, olyan beruházások is sorra kerültek, amire az 1900-as esztendők elején az eredeti tulajdonosoknak már nem volt lehetősége.

További részletek itt.

Szavazz kedvencedre és nyerj!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnapig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden héten érdemes ezt megtenni, mert így nagyobb az esélyed a havi főnyereményekre, vagy akár Te lehetsz az a szerencsés, aki eltölthet egy egész hetet A Best of AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg lemaradtál az adásról és szívesen megnéznéd a két szállodát, mielőtt leadod a voksod, akkor azt bármikor megteheted az RTL Most-on.

Ezen a héten is folytatódik a verseny

AZ ÉV HOTELE című műsorban múlt vasárnap a nézők a két utolsó alföldi szállodát láthatták. Ezért a hét utolsó napján, 13:15-kor az egy összefoglaló epizódot láthattok az RTL Klubon arról a hat szállodáról, amelyek elindultak a Best of AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Ezek közül majd egyre újra leadhatjátok voksotokat.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Rengeteg helyen olvashatjuk, hogy jobb, ha minél kevesebb sót viszünk be a szervezetünkbe, mert az komoly problémákat okozhat hosszútávon. Ennek ellenére a só egyéb területeken akár gyógyíthat is.

Oldalak

Utazás
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.