Utazás

Ez a 4 legkevésbé látogatott ország a Földön

Ha nem szereted a tömeget, ezekre a helyekre utazz legközelebb nyaralni.

4. Marshall-szigetek

A Csendes-óceánon fekvő sziget lakói a turizmusból fakadó bevételek hiánya miatt az elszigeteltség és a világ többi részével való kommunikáció problémájától szenvednek. Egy év alatt csak 6000 turista érkezik a Marshall-szigetekre. Pedig itt mindent megkap az, aki a Csendes-óceán egy eldugott pontjának egzotikus világára kíváncsi.

3. Tádzsikisztán

Tádzsikisztán számos látványos hegységének köszönhetően az egyik legjobb hely azoknak, akik élvezik a gyalogos túrákat. Ennek ellenére évente csak 4 000 turista járja be a vidék csodás látnivalóit. A területnek számos történelmi selyemútja van és különböző kulturális emlékkel rendelkezik a hinduizmusról, az iszlámról, a kereszténységről és a buddhizmusról. Azonban ennek az országnak van a világ egyik legnehezebb bürokratikus vízumkérelmi folyamata. Ez az, ami távol tartja a látogatókat területéről. Pedig ez a csodás hely minden Tádzsikisztán vízum szerzési harcot megér.

Ha érdekel Földünk legkevésbé látogatott országa, kattints a következő oldalra!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.