A 10 legjobb üdülőhely

Hivatalosan is itt a nyár! Ebből az alkalomból kifolyólag összegyűjtöttük azokat a nyaraló helyeket, ahol a turistáknak minden földi jóból kijut és ahol igazi luxus körülmények között üdülhetnek.

Amayara Providenciales
A Turks- és Caicos szigeteken található az Amayara Proidenciales. Ez az üdülő eltér a többitől. Már attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezünk a reptérre magával ragad a szigetek egyedi hangulata, melyet az ételek, a szállás és a csodálatos környezet csak még inkább felerősít, tökéletes nyaralást biztosítva ezzel számunkra. Kiváló hely a nászúthoz és a romantikát kedvelő pároknak.

                         

Alfajiri Villas
Az Indiai-óceánnál a legszebb üdülőhely ez a három villából álló nyaraló. Az itt pihenő embereknek egy egész villa áll a rendelkezésére, saját alkalmazottakkal, séffel, gyönyörűen berendezett luxusszobákkal és fantasztikus kilátással az Indiai-óceánra. Királyi környezetben a legnagyobb kényelem között tud kikapcsolódni ezen a bámulatos helyen még a legnagyobb család is.

                         

Adrere Amella
A Kairótól nyolcórányi autóútra lévő Siwa Oázisban található az Adrere Amella, mely a legjobb, luxus körülmények között lévő öko szálloda a világon. Kiépítésekor egy sor hagyományos házat restauráltak. Tíz lakosztályt valamint huszonhét egyedi stílusú szobát alakítottak ki, ahol a hely hagyományait őrizve adják át a kényelem kulcsát a turistáknak. Minden szobából kilátás nyílik a Siwa-tóra, valamint a hatalmas homok-tengerre, melyet olaj-lámpásokkal és gyertyákkal világítanak meg.

                         

Cayo Espanto
Belize partjainál, San Pedrótól három mérföldre található Cayo Espanto, egy luxus privát sziget. A karibi térség legszebb üdülőjének, a világ egyik legelőkelőbb helyének számít Cayo Espanto. Hírnevét a luxus-szállásnak, a varázslatos környezetnek, valamint annak köszönheti, hogy minden vendég személyre szabott figyelmet kap. Nászutasoknak és kisgyerekes családoknak egyaránt ideális.

                         

Le Chateau de Feuilles
A szálloda a Praslin szigeten fekszik a Seychelle-szigeteknél. Kilenc szoba, gyönyörűen berendezett fürdőszoba és rendkívüli kilátás fogadja a turistákat. Nehéz szavakat találni a környezetre, kilátásra, szállásra és szolgáltatásra, mely megfelelően leírná a hely tökéletességét. A Le Chateau de Feuilles a Seychell-szigetek legcsodásabb üdülőhelye.

                         

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!