A 10 legjobb mobilalkalmazás utazáshoz - Ezekkel lett könnyebb az életem

Imádok utazni, ugyanakkor sokszor elég sok elintéznivaló akad egy kiruccanás előtt, ilyenkor FBI ügynökké változom és alaposan felderítem a terepet. Még szerencse, hogy van ez a szuper találmány, amit telefonnak hívnak és akad pár hasznos applikáció is, amelyek sokat segítenek az úton. Ez alkalommal Kisgyörgy Éva, a Travellina blog szerzőjének írása alapján megosztom Veled a 10 legjobb mobilalkalmazást, amelyek jelentősen megkönnyítik az utazást.

Kedvezmények, térképek, fordítás, miegymás

Hotel Tonight

A szállodák last minute, igen kedvezményes árait találod meg az applikációval, ha gyors szállásra van szükséged, például aznap estére.

Maps.me

Térképes szolgáltatás, amelyben az a legjobb, hogy roaming és Wi-Fi nélkül is üzemel, csak indulás előtt töltsd le a mobilodra a meglátogatandó városok, országok térképét és mehetsz is!

Translate

Rengeteg nyelven elérhető fordítóapplikáció, szavakat, mondatokat begépelve azonnal mutatja a fordítást a kért nyelven. Gyors és tuti könnyebb cipelni, mint pár köteg szótárat.

AroundMe

Ha már álltál tanácstalanul egy idegen városban, akkor tudod majd értékelni ezt az applikációt. Pont arra jó, amire a neve is utal: megmutatja, mi van körülötted, azaz hol van a közeledben ATM, kórház, parkolóház, benzinkút és még sok más, amire szükséged lehet.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Singaporeair.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!