7 trükk, amivel fel akarnak szedni a BKV-n

Néha megmosolyogtató, máskor viszont elborzasztó, kik és hogyan próbálnak meg felszedni a buszon, villamoson, metrón. Neked bejön valamelyik?

Életed szerelme a BKK-n vár rád?!

Valóban, nyitottnak kell lenni. Sosem tudhatod, hogy a sors hogyan keveri a kártyákat, hol mikor futsz bele a lelki társadba, iker lángodba, a Nagy Ő-be, na szóval, hívd ahogy akarod, de Vele. Ezért összeírtunk nyolc klasszikus ismerkedési trükköt, hogy tudd, miként regaálj, ha valaki így közelít hozzád.

1. Mennyi az idő?

Ez egy ősrégi, de még mindig érvényben lévő csajozós duma. Főleg manapság tűnik furának, amikor mindenki telefonnal a zsebében rohangál. Szóval, ha valaki odasomfordál hozzád és megkérdezi: „Ne haragudj, de megmondanád mennyi az idő?” - akkor jó esélyed van rá, hogy fel akarnak csípni, tehát ennek fényében válaszolj. Vagy ne.

2. Mit olvasol?

Azért olvasol útközben, mert érdekel a könyved, és/vagy mert nem vagy kíváncsi a körülötted levőkre. Ekkor jön az ifjú: „Mit olvasol?” Nos, ha nem tetszik neked a pasi, elég ha odamutatod a borítót, majd olvasol tovább. Ám lehet, hogy nem adja fel, és tovább kérdezősködik. „Érdekes?” Na itt van az a pont, hogy vagy közlöd, hogy szeretnél továbbra is a könyvedbe mélyedni, vagy érdemben válaszolsz, és akkor elindul "valami".

3. Bámul

Komoly türelemjáték. Amikor direkt úgy ül le veled szembe vagy melléd, hogy bámulja az arcodat. Telibe néz. Nem lép, csak néz. Arra vár, hogy elfogy a türelmed és megkérdezed: te mégis mit bámulsz? Alig várta, hogy feltedd ezt a kérdést és közölhesse, hogy a gyönyörű szemeidet, a hajadat. Az a baj ezzel a típussal, hogy nem képes lépni, sok minden másra se lesz képes...

Fotók: giphy.com, sendo.vn, thetempest.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!