6 varázslatos hely a világon, amit nem is hinnél, hogy létezik

A természet bőkezű és áldásos munkája számtalan helyen megfigyelhető a világon. Vannak azonban olyan különleges alkotásai, amelyek létezésében egészen odáig kételkedünk, ameddig a saját szemeinkkel nem látjuk őket. Ilyenek a most következő varázslatos helyek is.

Jég-kanyon (Grönland)

Grönland megközelíthetetlennek és távolinak tűnik az átlagember számára. A legtöbbünket nem is igazán vonzza a hó és a fagy, ami ott várna ránk, ám az alábbi fotó jó okot szolgáltat egy esetleges expedíció megszervezésére. A Jég-kanyon hihetetlen szépsége a legzordabb telet is képes lehet megenyhíteni.

Antilop-kanyon (Arizona, USA)

Az arizonai Antilop-kanyon a Navahó indiánok területén található. Érdekessége, hogy mai alakját szinte kizárólag a víznek köszönheti. A térség hatalmas esőzései és futóárvizei kétségtelenül szép munkát végeztek. Ahogy telik az idő és a természet tovább formálja, a falain látható csíkok egyre mélyebbekké, egyre jellegzetesebbekké válnak.

Fotók: photography.nationalgeographic.com, lstyres.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.