6 program, amiért nem hagyhatod ki Debrecent idén tavasszal

Felejtsd is el, hogy idén tavasszal nem látogatod meg az ország harmadik legnagyobb városát! Debrecen olyan frenetikus programokkal, kiállításokkal, zenés - és gasztroélményekkel vár, amelyekről lemaradni valóságos bűnténynek számít!

Debrecenben egyszerűen nem lehet unatkozni! Rengeteg lehetőség nyílik a szórakozásra, és a pihenésre is. A történelmi belváros, a Nagyerdő, a Víztorony és megannyi látnivaló várja egész évben a látogatókat, de idén tavasszal ezekhez hozzájön 6 egészen varázslatos program. Mivel híres borváros is, így bőven lesz lehetőséged végigkóstolni a Debrecen Város Bora 2022 címet nyert borokat, és melletük megízlelheted a hamisítatlan „Debrezinert.”

Megmutatjuk képgalériánkban a legszínesebb tavaszi programokat Debrecenben:

BARTÓK TAVASZ NEMZETKÖZI MŰVÉSZETI HETEK 2022. április 17. és május 5. között a hazai és nemzetközi művészeti élet legjobbjaival, világhírű társulatokkal, új bemutatókkal várja a közönséget a második Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek. Négy helyszínen több mint 15 zenei és színházi produkcióval jelentkezik, így a Kölcsey Központ, a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ, a Nagyerdei Víztorony és több városi közterület ad otthont a komoly-, könnyű- és világzenei koncerteknek, színpadi előadásoknak. A fellépők között megtalálható Igudesman & Joo, a tízszeres Grammy-díjas trombitaművész Arturo Sandoval, a világhírű tenor, Ramón Vargas a Győri Filharmonikus Zenekarral kísérve, végül az épületek homlokzatát táncparkettként használó BANDALOOP. Továbbá koncertet ad Ohnody, Дeva, Saya Noé és Drimba Cristina; a közterületeket a Ritmo PIKNIK világzenei programjai töltik meg élettel és élménnyel.
Kattints a további képekért!

A Mátra minden évszakban az egyik legkedveltebb kiránduló és túrahelyszín Magyarországon, de te tudod pontosan, hogy melyek a térség legszebb látnivalói?

leadkép: ©majorstockphoto/123RF.COM

Oldalak