5 tipp a kapcsolatod felpezsdítéséhez

Évek óta együtt élsz pároddal? Úgy érzed a régi nagy lángoló szerelemnek se híre, se hamva? Belesüppedtetek a szürke hétköznapokban? Nos, van egy jó hírünk, nem vagytok egyedül. Hiszen szakértők szerint újabban nem csak a bűvös hetedik év után, de már sajnos előtte is bekövetkezhet a párkapcsolatok, házasságok ellaposodása.

Vajon mit tehetünk, hogy mi ne jussunk el erre a szintre, vagy ha már ott vagyunk, akkor hogyan ébresszük fel a bennünk szunnyadó lángot? Íme 5 tipp egy kapcsolat megújításához:

  1. Csináljatok új dolgokat, közösen. Az új izgalmak, az adrenalin nagyon jó hatással lehet egy több éve együtt élő pár életre. S ki tudja, lehet még új közös hobbira is rátaláltok, ha mondjuk közösen elmentek sziklát mászni vagy beiratkoztok egy búvártanfolyamra.
  2. Nem csak a hétköznapi, de a szexuális élet is ellaposodhat. Itt is próbáljatok meg bevetni új dolgokat, beszéljetek róla, majd ébresszétek fel egymásban a vágyat. Ne legyetek türelmetlenek a másikkal és magatokkal szemben sem, a vágy nem jön azonnal, de próbáljatok színt vinni az összebújásokba. Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen!
  3. Ne felejts el nőnek maradni! Normális az, ha nem minden nap kisestélyiben várod őt haza, gyertyafényes vacsorával, talpig sminkben. S azzal sincs semmi gond, ha néha kinyúlt pólóban és kócosan lát egész nap. De ez utóbbi ne legyen rendszeres, hiszen hozzájárul a vágy lelohasztásához. Emlékezz rá ismerkedésetek hajnalán mennyit készültél egy randira, itt az ideje most is kicsinosítani magad!
  4. Randizzatok! A randevú sosem megy ki a divatból. Igen, tudjuk egyszerűbb a tv előtt a távirányítót kapcsolgatni, a laptopot vagy a telefont nyomkodni, de legalább egy hónapban egyszer mozduljatok ki a négy fal közül!
  5. Sokkal több időt legyetek a másikkal kettesben. Tudjuk, a mókuskerék, amiben benne vagytok: munka, gyerek, iskola, háztartás majd elölről megint az egész, hozzájárul ahhoz, hogy ájultan essetek be az ágyba a nap végén. A sok rohanás, az állandó stressz miatt nem jut elég idő a párunkra. Pedig, ha nem adunk elég időt egymásnak, akkor a tűz hamarabb kialszik, mint gondolnánk. Legyen egy este egy délután minden héten, amikor ketten vagytok, a gyerekek nélkül.

Mariann és Laci, az RTL Klub AZ ÉV HOTELE televíziós műsor múlt heti adásának hotel tesztelői, pont így tettek. A házaspár két napra hátuk mögött hagyta kislányát és kisfiát, hogy hosszú idő után csak kettesben lehessenek. Hiszen, ahogy Mariann fogalmazott, nagyon szeretnék visszahozni a pezsgést Lacival a házasságukba.

A házaspár tizenhat évvel ezelőtt egy közös munkahelyen találkozott. Munkakapcsolatuk szerelemmé alakult, amiből később házasság lett. Mariann és Laci azt mondja házasságuk sikerének titka, hogy mindent megbeszélnek és szinte soha sem vitáznak. Az elmúlt tíz évben az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek és hullámhegyek, házasságuk ellaposodásának jeleit ők is érezték magukon. A két napos hétvégére is e célból érkeztek, szerették volna a parázsból tüzet csinálni. Hogy mennyire sikerült a párnak egymásra hangolódni, hogy hogyan tetszett nekik az újabb két észak-dunántúli szálloda az az RTL Klub múlt heti adásából kiderült. Ha valamiért lemaradtál volna róla és érdekel a házaspár által tesztelt két szálloda közelebbről, akkor mindenképpen nézd vissza az adást az RTL Most!-on.

Voksolj az észak-dunántúli régió két újabb indulójának valamelyikére

A héten a házaspár ebben a két hotelben járt, melyekre AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (https://www.facebook.com/azevhotele) szavazhatsz:

Betekints Wellness és Konferenciahotel****

A szálloda Veszprém első igazi wellness szállodája, mely a város festői részén, a Séd patak partján fekszik. A hotel hajdani épületét 1794-ben építették, és mindig is a vendéglátás színtere volt. Országosan elismert csárdának adott otthont, ahova mind a helybéli lakosok, mind a városba látogató utazók szívesen betértek. Évszázadokkal később a hely mai tulajdonosa kibővítette és felújíttatta az épületet, úgy, hogy a műemléki rész természetesen megmaradt, majd 1997-ben a szálloda megnyitotta a kapuit. A mostani formáját 2001-ben nyerte el. A hangulatos, családias hotel étteremmel, rendezvénytermekkel és egy közel 1000 m2-es wellness központtal rendelkezik. Ha elvonulásra, nyugalomra és kedves vendéglátásra vágysz a királynék városában, akkor azt itt a Betekints Wellness és Konferenciahotel****-ben garantáltan megkapod. Ha pedig erre jársz, mindéképpen tegyél egy sétát a hotel melletti Öko-parkban.

További részletek: https://betekints.hu/

ClassiX Small Luxury Design Hotel

Hangulat, design és luxus. Legfőképpen ez a három szó jellemzi a Tatabányától 15 km-re, Vértessomlón található hotelt. A szálloda épületét 1774-ben az Eszterházy család építtetett, ami az elmúlt húsz évben üresen állt. Hét év állandó és kitartó munka gyümölcseként a vértessomlói romos kiskastély falai közé újra élet költözött. A hotelt Varró Zoltán belsőépítész tervezte. Hét egyedileg megtervezett és berendezett szoba található itt, melynek neveit és karaktereit egy-egy világhírű festő és annak művészi világa határozza meg. A szobák különlegessége, a rengeteg tükör, ami tágítja a teret és az, hogy itt még a szőnyegen is az adott festő alkotása köszön vissza. Egy biztos, ez a hely és ezek a szobák messze vannak a szokványostól, a megszokottól. Ezekhez a desing szobákhoz a kertben saját fürdőház tartozik pezsgőfürdővel, igénybe vehető a Privat Spa és a Garden Spa, valamint a páros masszázs is. Élvezeteket csak fokozza a designhotel étterme, ahol a hagyományos magyar és nemzetközi ételek mellett tradicionális orosz ételeket is megkóstolhatjátok.

További részletek: http://www.classix.hu/

A két hotel valamelyikére Te is szavazhatsz a múlt vasárnapi adás kezdetétől egy héten át AZ ÉV HOTELE Facebok oldalán (www.facebook.com/azevhotele). Ezzel nyerhetsz egy wellness hétvégét, abba a hotelbe, ahova szavazatodat leadtad. Ne feledd, az északkelet-magyarországi régióból csak a legjobb hotel kerülhet majd be januárban AZ ÉV HOTELE döntőjébe. Hogy melyik, az pedig a Te szavazatodon is múlik.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!