5 jel, hogy ideje elköltöznöd otthonról

Manapság sem a magas albérleti díjak, sem a kitolódott tanulási idő miatt nem könnyű a családról való leválás, még akkor sem, ha valaki a párjával lakik a szüleinél. Érdemes figyelni az intő jeleket, amelyek arra utalnak, hogy érdemes szedni a sátorfánkat.

5 jel, hogy ideje elköltöznöd a szülőktől:

1. Nem fér el a cuccod egyetlen szobában

2. Még mindig rád szólnak, hogy takarítsd ki a szobádat és ezt rendszerint a párod vagy a barátaid előtt teszik

3. Ha elmész valahová, mindig megkérdezik, hogy hová mész és mikor érkezel haza

4. Ha valaki megkérdezi Tőled, hogy hol laksz, akkor rendszerint letagadod

5. A párod vagy a barátaid szerint is ideje elköltöznöd végre és benned is érik a gondolat

Gyuszi is pont ez elé a dilemma elé került vasárnap AZ ÉV HOTELE című műsorban az RTL Klub-on, hiszen a barátnője Laura éppen azért szervezte meg a közös wellness hétvégét, hogy rávegye kedvesét a szülőktől való elköltözésre. Úgy tűnt, hogy Laura elkötelezettebb az önálló élet mellett, mint Gyuszi, de a női meggyőzőképesség csodákra képes. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy, hogyan telt a nem éppen érdek nélkül szervezett utazás és milyenek voltak a héten AZ ÉV HOTEL címért versenybe induló és a pár által tesztelt szállodák, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon szavazhatsz vasárnap délig arra a hotelre, amelyik jobban tetszik és ezzel megnyerheted a két nyeremény wellness hétvégénk egyikét. Ne feledd, szeptemberben az észak-dunántúli hoteleket teszteljük és választjuk meg a Ti szavazataitokkal a régió legjobb hotelét. Ha szavazol és szerencséd van, a jövő héten akár Te is abban a hotelben pihenhetsz, amelyikre szavaztál. A két hotel, amelyek közül most választhatsz:

Mjus Worls Resort & Thermal Park****

A modern és kifinomult ízléssel kialakított szálloda és wellnessközpont, az osztrák határ közelében fekvő Körmenden található, mely földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes kiindulópontja lehet számos kirándulásnak. A hotel közel 1800 m2-es wellness részlege rendelkezik Magyarországon az egyik legnagyobb fedett területtel, ami 4 belső, 1 külső, valamint 1 kül-és beltéri medencét foglal magában. A szaunavilágban tómai fürdőtől a török fürdőn át a panoráma szaunáig mindent megtalálunk. Az étterem specialitása az olasz- és nemzetközi konyhája, cukrászdája, melyek a speciális étkezési igényeket is kiszolgálják. Az 50 fős különterem, valamint a 120 fős konferenciaterem pedig ideális helyszínt biztosít céges rendezvények, konferenciák, workshopok, termékbemutatók, de akár családi összejövetelek lebonyolításához is.

További információ itt!

Szidónia Kastélyszálloda****

A romantikus, főúri hangulatú szálloda Nyugat Magyarország parányi szegletében, egy 7 hektáros őspark közepén található. A kastély épületében, a kúriában és az udvarházban különböző stílusú szálláshelyek közül választhatunk. A kastély óriási parkjában valóban elvonulhatunk a világ zajától és a leírhatatlan csendben pillanatok alatt ellazulhatunk. A Kastély ideális feltételeket kínál ahhoz, hogy exkluzív környezetben pihenjünk, relaxáljunk, miközben elfelejtjük a mindennapok nehézségeit.

További információ itt!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!