3 program amit még nem próbáltál Északnyugat-Dunántúlon

Sopron, Szombathely vagy Bükfürdő látványosságait sokan ismerik, de mihez kezdhet valaki, aki újra és újra visszavágyik ebbe a régióba és valami olyasmit szeretne kipróbálni, ami nincs az útikönyvek legelején?

3 program, amit még nem próbáltál Északnyugat Dunántúlon:

1. Vulkán Gyógy- és Élményfürdő

Ha a környék ismert fürdőhelyein már jártál, akkor itt az idő, hogy kipróbáld a „Celli Vulkán Gyógyvizet” is. Az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál, kivételesen gyönyörű környezetben fekszik az 1600 m2 vízfelületű celldömölki fürdő. Egy teljes napot is eltölthetünk itt, akár pihenni, akár gyógyulni érkezünk. A magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú gyógyvíz legjobb hatását a mozgásszervi panaszok gyógyításában fejti ki, de számtalan más javallata is ismert.

2. Crazy Garage

Ha már unod a sok turista látványosságot és valami különlegesre vágysz, akkor Sopronban látogasd meg a Crazy Garage, ami a szokásos szabaduló szobák játékmenetét értelmezi újra. Többek közt abban különbözik ezektől, hogy itt csapatként kell összedolgozni, mivel egyedül a játék nem teljesíthető. Itt megtapasztalhatod a számítógépek és okostelefonok világából megismert logikai kalandjátékok valóságba átültetett élményét. Ha úgy gondolod, hogy el tudod kötni apád verdáját és meg tudod szerezni az elrejtett kincset, akkor itt a helyed.

3. Sárvári Arborétum

Ha a környék városait már láttad és sétáltál mindegyik belvárosában, akkor itt az idő, hogy Sárvár közepén az épített emlékek helyett egy arborétumban fedezd fel az ősz színeit. A Sárvári Arborétum Magyarország egyik legidősebb gyűjteménye Vas megye arborétumai közül a legelső írásos emlékek Sárváron fedezhetők fel. A mai arborétum elődjét 1546-ban alapították, gyümölcsös és zöldségeskertként. Ma az arborétum két részre osztható. Az egyik, az egykori ártéri keményfás ligeterdő maradvány, amely ma a város közepén ad képet az urbanizáció előtti állapotokról, a másik a hagyományos értelemben vett arborétum, ahol a 200 évvel ezelőtt megkezdett angolpark alapjain alakult ki a mai összkép.

AZ ÉV HOTELE vasárnapi adásában is ezen a környéken jártunk az RTL Klub-on. Az adásban egy zenész párt ismerhettünk meg. Tündi és Zsolt egy soproni és egy szelestei hotel tesztelése mellett kipróbált a fenti programokból is kettőt. Utazásuk célja az volt, hogy a kezdeti nagy szerelem után zátonyra futott kapcsolatukat újra egyenesbe hozzák. Ha kíváncsi vagy, hogy összejött-e a kibékülés és hogy milyenek hotelekre szavazhatsz ezen a héten, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon szavazhatsz vasárnap délig arra a hotelre, amelyik jobban tetszik és ezzel megnyerheted a két nyeremény wellness hétvégénk egyikét. Ne feledd, szeptemberben az észak-dunántúli hoteleket teszteljük és választjuk meg a Ti szavazataitokkal a régió legjobb hotelét. Az egészben a legjobb, hogyha szerencséd van, a jövő héten Te is abban a hotelben pihenhetsz a kettő közül, amelyikre szavaztál. A két hotel, amelyek közül most választhatsz:

Hotel Sopron****

A szálloda az osztrák-magyar határ közelében, Sopron belvárosának peremén található. Az elegáns hotelből csodálatos kilátás nyílik az óvárosra és a Tűztoronyra. A szálloda környezettudatos szellemben működik és 1999. óta birtokosa a „Zöld szálloda” címnek. A Hotel Sopronban nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is számtalan lehetőség várja: Tündérkert Játszó, darts, csocsó, asztali tenisz, Xbox, kerti játszótér, trambulin, mászóka, csúszda és még sok minden más.

További információ itt!

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel***

A hotel Sárvártól és Bükfürdőtől pár percre, nyugodt, festői környezetben, a 13 hektáros Szelestei Arborétum ölelésében található. A komplexum két épületből áll, egyrészt a 150 éves Festetich Kastélyszállóból, másrészt a modern Zsuzsanna Hotelből. A vendégek itt egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, nem mindennapi romantikáját és a saját kútból táplált gyógyvizes fürdő élményét. A szálloda ideális helyszín csoportos és céges rendezvények, tréningek, konferenciák lebonyolítására, valamint egyéni és családi pihenésre egyaránt.

További információ itt!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!