Utazás

Ez már a tél előszele: tartósan fagypont közelébe süllyed a nappali hőmérséklet, jeges pokol vár ránk az előttünk álló héten

Ennek a fele sem tréfa: itt az ideje, hogy előkapjuk a nagykabátot.

Fagyoskodni fogunk a héten

Kedd éjjel nagy területen pára, köd képződik, utóbbi északkeleten lehet tartósabb. Délnyugat, nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet egy mediterrán ciklon hatására. Emiatt egyre többfelé számíthatunk esőre, de a magasabban fekvő helyeken, illetve az Alpokalján halmazállapotot válthat a csapadék. A délkeleti, keleti szél megélénkül, sokfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű.

Szerdán jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég. Kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőtakaróban, amire nagyobb esély keleten van. Többfelé valószínű eső, zápor, majd a csapadék északkelet, kelet felé helyeződik. Az északnyugati határszélen, illetve a hegycsúcsokon halmazállapot-váltás előfordulhat. Az északnyugati, később a délnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 10 fok között várható, de délkeleten ennél pár fokkal melegebb is lehet.

Csütörtökön változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Este még szórványosan, napközben már csak helyenként lehet kisebb eső, zápor, a hegycsúcsokon esetleg hózápor. A nyugatias szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között várható.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk, milyen időnk lesz a hét további napjain!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!