Utazás

Kiderült, lehet-e idén fehér karácsonyunk

Kevesebb mint két hónap, és itt van az év legszebb ünnepe.

Egyre melegebb a tél

Talán már nincs olyan ember a Földön, akit ne aggasztana a globláis felmelegedés. Az új kutatások azt a sajnálatos tényt mutatják, hogy a fosszilis tüzelőanyagok égetésével légkörbe kerülő üvegházhatású gázok jóval gyorsabban melegítik fel a bolygót, mint azt korábban gondoltuk volna. A nyarak ezért egyre szárazabbak és forróbbak lesznek, de a többi évszak is sokkal melegebb lesz, mint megszokhattuk. A fűtésszámlánk így valószínűleg évről-évre kevesebb lesz, de az ökológiai károkért busásan megfizethet majd az emberiség.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...