Brit metal és ausztrál hard rock érkezik a 2019-es FEZEN-re

Idén is érdemes lesz elmenni a székesfehérvári fesztiválra.

Az AC/DC trónörökösei beveszik a FEZEN-t

Az O'Keeffe testvérek nem nagyon titkolják, hogy kik voltak a zenéjükre legnagyobb hatással, a nagy előd AC/DC-hez hasonlóan szintén ausztrál Airbourne a hetvenes évek rockzenéjét tölti újra a kétezres évek lendületével, olyan koncertélményt nyújtva, ahonnan egy hard rock rajongó sem távozhat csalódottan. A fesztivál beköltözőnapján egészen biztosan annyi energiával töltik fel a közönséget, ami könnyedén kitart a fesztivál vasárnap reggeli zárásáig.

Az ausztrál hard rock brigád riffben úszó rock and rolljánál sokkal megtervezettebb, "színpadiasabb" koncertet várhatunk a brit Cradle Of Filth-től. Dani Filth és zenekara közel 30 éve csomagolja horrorköntösbe extrém metal zenéjüket, így mára a sokkolás valóban kifinomult eszköztárával rendelkeznek. Különleges zenekar az övé, rétegzenéjük ellenére is helyet kapnak a mainstream zenei magazinokban és a fesztiválok színpadain. Július 26-án borzonghatunk a Cradle Of Filth vezetésével.

Az első fecskék után hamarosan érkezik a többi is, még idén is jelentkezünk újabb nevekkel, nem csak a keményebb stílusokból. A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is egyaránt megtalálható lesz a rock-metal és a pop-rock stílus a koncertek repertoárjában. Már kaphatók a bérletek és a napijegyek is a fesztiválra, és karácsony előtt extrakedvezménnyel juthatnak hozzá.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra és a húrok közé csapnak.

Leadfotó: facebook.com/FEZENFesztival

Oldalak

Szólj hozzá Te is!