2014 legjobb városai

Az ismert utazási oldal, a Condé Nast Traveler megszavaztatta olvasóit arról, hogy szerintük melyek a világ legjobb városai. A Top 10-be fővárosunk, Budapest is bekerült, olvasd el cikkünket, hogy megtudd, hányadik helyen végzett!

10. Santa Fe, Egyesült Államok

A hangulatos, Új-Mexikó államban lévő várost a 10. helyre szavazták az olvasók. Santa Fe elsősorban különleges vályog épületeivel és művészeti galériáival vált ismertté. Múzeumaiban megismerkedhetünk a spanyol és az indián örökségekkel.

9. Barcelona, Spanyolország

Ha Barcelonában járunk, látogassunk el a Picasso Múzeumba, napozzunk a Barceloneta strandon, este pedig merüljünk bele a mozgalmas éjszakai életbe, amelyből nem maradhat ki a Marsella bár felkeresése sem, ahol annak idején még Hemingway, Gaudi és Dali is megfordult.

Fotók: engconf.org, ideasconnectus.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...