Sztárok

Új szenvedélynek hódol Zsidró Tamás - Így akarja túltenni magát Várkonyi Andin?

A népszerű sztárfodrász őszintén mesélt legújabb hóbortjáról.

Szakítások

Zsidró Tamást az elmúlt évek során gyönyörű nőkkel hozta a sors, ám sajnos egyik románc sem bizonyult túlságosan hosszú életűnek. A közkedvelt mesterfodrász - aki egyébként épp a napokban ünnepelte ötvenhetedik születésnapját - először a népszerű színésznővel, Dobó Katával jött össze, majd szakításuk után úgy tűnt, a csinos tévés, Várkonyi Andi oldalán találja meg a boldogságot. Legalábbis kezdetben úgy látszott, tökéletes a harmónia a felek között, ám később kiderült, nagyon keveset találkoztak, a koronavírus-járvány miatti karantén pedig végképp elsodorta őket egymás mellől. Végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Lapozz, cikkünk nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...