Ellene volt az esküvőnek, mégis megkérte szerelme kezét az X-Faktor sztárja

Nem is lehetne boldogabb Zdroba Patrik és párja, hiszen nemrégiben eljegyezték egymást. Kamerák előtt meséltek a nagy pillanatról, illetve az odáig vezető útról és jövőbeli terveikről; többek között születendő gyermekük nevét is elárulták.

Óriási a boldogság

Zdroba Patrik 2018-ban tűnt fel először a tévéképernyőkön, amikor az X-Faktor 8. évadában egészen a mentorházig jutott. Akkor nem jött össze a döntőbe jutás, de a civilben banki alkalmazottként dolgozó énekes nem adta fel, és a következő évben újult erővel jelentkezett ismét a tévés tehetségkutatóba, ekkor pedig már egészen a döntőig menetelt Gáspár Laci mentoráltjaként.

Az X-Faktor kilencedik évadának versenyzője nemrégiben örömhírről számolhatott be, ugyanis megkérte barátnője kezét. A szépséges Bádoki Bettinával két éve alkotnak egy párt, a lánykérés részleteiről pedig a Reggeliben számoltak be először.

Bettinek nagy álma volt mindig, én nagyon esküvő ellenes voltam. A szülői példák miatt nem annyira hittem ebben a dologban és ő ezt tudta, de mindig mondta, hogy nagyon szeretne egyszer a feleségem lenni” – fogalmazott Zdroba Patrik, aki végül beadta a derekát, és láthatóan úszik a boldogságban a szerelmes pár.

Lapozz a részletekért!

Oldalak