Sztárok

Te is megveheted: Ennyiért árulják Zámbó Jimmy csepeli házát

A Blikk értesült róla, hogy Zámbó Jimmy 200 négyzetméteres, 4 szobás csepeli háza eladóvá vált.

Ennyiért veheted meg

Mint kiderült, a Király egykori ingatlana a XXI. kerületi Szent László utcában található, 200 négyzetméteres és 4 szobával rendelkezik.

Az ingatlan.com-on megtalálható hirdetés szerint az ingatlanért nem kevesebb, mint 129,9 millió forintot kell fizetni. „Kuriózum eladó. Zámbó Jimmy otthona eladóvá vált” – áll a hirdetésben, melyből az is kiderül, hogy az alsó szinte 100 négyzetméter, hatalmas nappalival, falain a Király ereklyéivel. Az nem szerepel a hirdetésben, hogy az új vevő bútorozottan vagy bútorozatlanul vehető át. Az ingatlanról készült fotókat itt tudod megnézni!

Forrás: via Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Egyesült Államokban a pszichiáterek újabban a Zuranolone nevű tablettát írják fel azoknak az édesanyáknak, akik a szülés utáni depresszió tüneteit produkálják.
Lifestyle
Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.
Lifestyle
Két szakértő mixológus mérlegelte azokat a koktélokat, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha hétvégén a nyakadba veszed a várost.