Világsztár kérte meg Zalatnay Sarolta kezét – Végül ezért hiúsult meg az esküvő

Odavoltak a férfiak a fiatal énekesnőért, nem egy világhírű zenészt is magába bolondított.

Valódi szexszimbólum volt

Az idén december 14-én 73. születésnapját ünneplő Zalatnay Cini gyermekkorában operaénekesnek készült, ám egy mandulaműtét miatt ez az álma szertefoszlott. A vadóc tinilány tehetségére Komár László és Bergendy István figyeltek fel a hatvanas években, onnantól kezdve pedig megállíthatatlan volt a fiatal énekesnő. 1966-ban második helyezést ért el a Táncdalfesztiválon a Hol jár az eszem című dallal, majd egy évvel később megnyerte a Nem várok holnapig című számmal, amelyet az Omega együttes kísért. A zsűri magyar-angol tagja egy londoni szerződést ajánlott fel az énekesnőnek, amelynek köszönhetően Cini pár évre Londonba költözött. Ez idő alatt sikerült elcsavarnia nem is egy, de állítólag két világhírű zenész fejét is.

Zalatnay Sarolta fiatalon az egyik legkapósabb magyar énekesnő volt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy háromszor ment férjhez, hatan kérték meg a kezét, és állítása szerint nyolc komoly párkapcsolata volt.
Kattints a további képekért!

Ha valakiben még továbbra is kérdés, hogy létezik-e barátság férfi és nő között, az ő kapcsolatuk a legszebb bizonyíték.

Leadfotó: facebook.com/OrigoHirek

Oldalak