Sztárok

Yvonne Dederick 15 évesen ment először férjhez

A Feleségek luxuskivitelben sztárjának megdöbbentő titkok derültek ki a múltjáról.

Tiniként lett feleség

Ma már sikeres üzletasszonyként és a Feleségek luxuskivitelben szereplőjeként ismerjük a nevét, de Yvonne Dederick keményen megküzdött azért, hogy idáig jusson. Fordulatokkal teli életéről kendőzetlen őszinteséggel ír az idén megjelent Pályakezdő milliárdosok – Útikalauz a valódi sikerhez című könyvében. Édesanyja depressziója egész életére rányomta a bélyegét, édesapjával pedig évente pár alkalommal találkozott csupán. Kamaszkorában Amerikába költözött, ahol mindössze 12 éves volt, amikor első férje kinézte magának őt. Három évvel később hozzáment a fiúhoz, a házasság azonban egyáltalán nem volt problémáktól mentes.

„A házasságba meggondolatlanul ugrottam bele, volt, hogy éheztem, mert a férjemmel szegények voltunk. Volt, hogy 50 centtel – ami most 150 forinttal egyenlő – engedett el az iskolába. Egy kakaót vettem ebédre, hogy kibírjam a napot” – mesélt erről az időszakról Yvonne a Borsnak.
Kattints a további képekért!

Nemcsak barátot, de keresztapát is talált a legutóbbi munka során.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle