Sztárok

Wolf Kati Pamela Anderson nyomdokaiba lépett, és a követői imádják érte

A kitűnő énekesnő új videoklipje mindent vitt: az egész magyar internetet a feje tetejére állította!

A kamerák előtt mosta le a sminkjét

Ki hinné, hogy Wolf Kati immáron 49 esztendős? A közkedvelt énekesnő egyébként egyáltalán nem retten meg az idő múlásától - s ha kell, ezt ország-világ előtt bebizonyítja. A híresség nemrégiben új dallal jelentkezett: Végtelen tánc című nótájának videoklipje már csak azért is unikálisnak mondható, mert Kati egy ponton lemossa a sminkjét, és természetes külsejével énekel tovább.

A zenei előadó a Mokka vendégeként kerek perec kijelentette: nem sokat teketóriázott, amikor a felvevőgépek kereszttüzében kellett lemosnia magáról a sminkjét.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színésznőt legtöbbször csillogó díszletek között, talpig sminkben csodálhatja meg a nagyérdemű, azonban a világhálón szerencsére elérhető néhány fotó, melyen Michael Douglas feleségének teljesen natúr külsejét is szemügyre vehetjük.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.