Sztárok

Kikészült idegileg az Oscar-gálás botránytól: luxusklinikára menekül Will Smith

Will Smith az egész világ szeme láttára pofozta fel Chris Rock komikust, válaszul egy kevéssé ízléses tréfára, amit Jada Pinkett Smith kárára sütött el. Az ügynek meg is lett a következménye, s úgy tűnik, Smith nehezen dolgozza fel a történteket.

Botrány és közjáték

Március 27-én rendezték meg Los Angelesben a 94. Oscar-díjátadót, az idei ceremónia legemlékezetesebb pillanata pedig minden kétséget kizáróan az volt, mikor – az egyébként a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjjal is kitüntetett – Will Smith élő adásban felsétált a színpadra, lekevert egy pofont Chris Rocknak, majd trágár szavakat intézett hozzá. A színészt azt dühítette fel, hogy kollégája a feleségén, Jada Pinkett Smith-en viccelődött, akinek egy betegség miatt teljesen kihullott a haja – a két híresség nyilvánosan is bocsánatot kért egymástól, ám a történtek nem maradtak következmény nélkül. Az eset óriási port kavart, s noha most, két héttel a ceremónia után a kedélyek csillapodni látszanak, az Akadémia egy hivatalos közleményben bejelentette: Will Smith-t tíz évre kitiltották az Oscar-gálán való részvétélről – a döntést egyébként egy héttel azután hozták meg, hogy a világsztár kilépett a filmakadémia tagjai közül. Nem csoda, hogy a színészt megviselte mentálisan az elmúlt két hét, úgy tudni, nemrég elvonult egy luxusrehabilitációs klinikára.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?