Sztárok

Nem mindennapi felvétel: Vlagyimir Putyin személyesen áthajtott a felrobbantott Krími híd helyreállított szakaszán - videó

Az FSZB szerint a híd felrobbantása ukrán terrortámadás volt, márciusra vélhetően teljesen restaurálni tudják a hidat.

A forgalmat már megnyitották

A Kercsi-szoroson átívelő Krími híd javított szakaszán hétfőn megnyitották a forgalmat, egyelőre az autók a híd jobb oldalán közlekednek. A jeles alkalmon Vlagyimir Putyin személyesen is részt vett és ő is áthajtott a híd javított szakaszán egy autóval. Az eseményen Putyin hangsúlyozta, hogy a híd mennyire fontos szárazföldi folyosó a Krím félsziget és Oroszország között. Állítása szerint még most is fenyegetik a hidat és az infrastruktúrát. Marat Husznullin orosz miniszterelnök-helyettes ígérete szerint a közúti rész bal oldalát is helyreállítják jövő év márciusára.

A hidat október 8-án érte támadás, amikor felrobbant rajta egy teherautó. Az FSZB szerint a támadás mögött az ukránok, pontosabban az ukrán védelmi minisztérium híreszerzési főcsoportfőnöksége áll.

Forrás: Szeretlekmagyarorszag Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!