Sztárok

Vitray Tamást megváltoztatta a magány, agglegényként új szokások rabjává vált

A Kossuth-díjas legenda lassan hozzászokik az egyedülléthez.

"Saját rekordjaimat döntögetem"

Agglegényéletre rendezkedett be a frissen elvált Vitray Tamás. A legendás televíziós tavaly novemberben jelentette be, hogy 87 esztendős korában elválik feleségétől, Kállai Bori színésznőtől, akivel évtizedeket töltöttek együtt. A magyar televíziózás megkerülhetetlen, számos rangos díjjal kitüntetett alakja rekordsebességgel költözött el otthonról, és a sztárpár válása is csendben, feltűnés nélkül zajlott le. Vitray mostanra hozzá is szokott a magányhoz. Vadonatúj életkörülményeiről a Retró Rádióban beszélt a híresség: "Ugyanígy éltem két évet egyedül, két előző házasság között. Akkor még nem voltam jócskán 80 fölött. Hogy is volt? Várjunk csak, még 40 is alig! Ez hencegésnek fog hatni, de az alapvető különbség, hogy akkor reggelente hajnalban futni mentem, majd mikor visszajöttem, kimentem teniszezni a Vadaskertbe, utána az uszodába. Most felülök a szobabiciklire 5-6 percnyi torna után, biciklizem 10 percet úgy, hogy nézem, mennyi kilométert teszek meg. Saját rekordjaimat döntögetem, ebben benne van az egész életforma különbsége" - kezdte Vitray.

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.