Sztárok

Bár boldog párkapcsolatban él, mégsem szerelmével, hanem egy másik nővel tölti ideje nagy részét Vitray Tamás

A legendás tévés 2019-ben jelentette be, hogy elválik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől. Vitray az agglegényéletet is élvezte, de azóta újra rámosolygott a szerelem. A Kossuth-díjas újságíró a minap elárulta, nem új társa az egyetlen fontos nő az életében.

A távolság sem állhatott boldogságuk útjába

Vitray Tamás mindig is szemérmesen nyilatkozott a magánéletével kapcsolatban. Annyit mindenesetre tudni lehet, hogy jelenlegi szerelmével a közös munka hozta össze a Kossuth-díjas televízióst, és bár a hölgy nem Magyarországon él, ennek ellenére is őszinte és mély szerelmi viszony alakult ki a felek között. Vitray a minap arról nyilatkozott, kik voltak élete legmeghatározóbb, legjelentősebb nőalakjai. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

„A nagyanyám az első, aki felnőtt koromig elkísért, felnevelt. Szegénynek nagyon nehéz élete volt. A második világháború miatt csak ketten maradtunk a nyolctagú családból. Később, amikor már idős volt, én lettem az ő papája, gondoskodtam róla. Sosem látott a televízióban, mert 1959-ben meghalt, noha akkoriban én már szerepeltem benne, de készülékünk nem volt” - fogalmazott a magyar televíziózás élő legendája.
Kattints a további képekért!

A 90 éves médiaszemélyiség újra boldog: egy kolléganőjével esett szerelembe, és kapcsolatuknak még az sem szabhat gátat, hogy a hölgy Svájcban él.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.