Ők a világ legszexibb kopasz férfijai - Vilmos herceg is dobogós

Ki hitte volna: egy internetes szavazáson Vilmos herceget választották meg a szemfüles rajongók a 2021-es év legszexisebb kopasz férfijának – ezzel pedig olyan neveket előzött meg, mint Dwayne Johnson vagy Jason Statham!

Nem kérdés, hogy mennyire jóképű Vilmos herceg

Vilmos herceg egy újabb kitüntetést tudhat a magáénak: mostmár nemcsak Cambridge hercege és a brit királyi trón jövendőbeli várományosa, hanem a világ legszexisebb kopasz férfija – ráadásul mindezt a “címet” annak ellenére kapta, hogy azért van ott még haja bőven, kopasznak mi semmiféleképpen nem mondanánk!

A “világ legszexisebb kopasz férfija” című kitüntetést Vilmos herceg egyébként pár hete kapta egy internetes portáltól, ami különbözú válogatási szempontok és faktorok figyelembevételével kiszámolta, hogy a 38 éves herceget az elmúlt évben 17.8 milliószor (!) említették szexisnek az online felületeket, mellyel toronymagasan nyerte el a felmérés első helyét. Ez azért nem semi!

Vilmos herceg ezzel olyan férfiakat ütött ki az első helyről, mint Dwayne Johnson, Jason Statham, Pitbull, Mike Tyson és még sorolhatnánk – meglepetés, de az összeállításba egyébként még Vladimir Putin is bekerült, amire azért senki sem számított.

Kíváncsiak vagytok a listán szereplő többi szexis, kopasz sztárra? Kattintsatok a cikk alján lévő képgalériánkra!

Mike Tyson Az 54 éves boxlegendát, Mike Tysont említették meg a sorban a második legtöbb alkalommal (egészen pontosan 8.8 millióan) az elmúlt egy évben a világ legszexibb, leghelyesebb vagy legjóképűbb kopasz férfijának. Amíg viszont Vilmos hercegről szinte minden egyes nap olvasni lehet a sajtóban, Tyson alaposan eltűnt a világ szeme elől: ez főleg azért van, mert boxkarrierjének befejeztével drog-és alkoholproblémái lettek, szenvedélybetegségeit pedig krónikus pénzköltéssel próbálta enyhíteni. Nagyjából 10 ezelőtt be is csődölt pénzügyileg, azóta viszont sikerült kimásznia a gödörből és újra nagy népszerűségnek örvend.
Kattints a további képekért!

Kim Kardashian, Rihanna, Jennifer Lopez és még egy sor dögös sztár dobta le a textilt és vetkőzött le egy szál (szinte semmit sem takaró) bikinire a közösségi médiás felületén – most végre megmutatjuk nektek szexis bikinis képeiket, melyekért megőrül a fél világ!

Fotó: Instagram
Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak