Jelesre vizsgáztak lepedőakrobatikából: sztárok, akik bárkivel ágyba bújtak a sikerért

Valljuk be, a lelkünk mélyén valahol mind arra vágyunk, hogy egy váratlan pillanatban valaki felfedezze a bennünk rejlő tehetséget és egyik napról a másikra világhírnévre tegyünk szert. Akadnak azonban olyanok, akik nem elégszenek meg az álmodozással, hanem a kezükbe veszik az irányítást, s ha kell, bármire képesek a siker érdekében.

Ledobták a textilt a hírnévért

A karrierépítés bizony nehéz dolog: rengeteg áldozattal jár, s ha valaki nem elég szorgalmas és kitartó, könnyen elfelejthetik a nevét. Éppen ezért érdemes mindent bevetni, amiről úgy gondoljuk, hogy hasznunkra válhat – sokan például a szexuális viszonyt is jó eszköznek tartják arra, hogy egyről a kettőre jussanak, bár az is igaz, hogy ebben semmi meglepő sincs. A történelem során rengeteg olyan sztori került napvilágra, melyekből kiderült, hogy egy-egy személy szemrebbenés nélkül bújt ágyba szinte bárkivel, így remélve előbbre jutást a szakmáján belül. Bizonyára nem ők az elsők és nem is az utolsók, akik hírnevüket annak köszönhetik, hogy egyszer valamikor ledobták a textilt egy-egy fejesnek. Na, de kikről is van szó pontosan? Lássuk!

Az amerikai énekesnő, Rita Ora korábban Kim Kardashian testvérével, Robbal járt együtt, ám a kapcsolat végül zátonyra futott – s nem is akárhogyan. A férfi azt állította, a románcnak azért lett vége, mert a szupersztár az együtt töltött idejük alatt 20 alkalommal is megcsalta őt, méghozzá mindig valaki mással. Mint kiderült, az énekesnő célja az volt, hogy jó pontot szerezzen egy-egy befolyásos embernél és belendítse ezzel a karrierjét.
Kattints a további képekért!

Van recept a boldog házasságra? Több híresség úgy gondolja, az egyértelmű válasz a nyitott házasság a kérdésre.

Leadfotó: 123rf /Profimedia

Oldalak