Sztárok

Jelesre vizsgáztak lepedőakrobatikából: sztárok, akik bárkivel ágyba bújtak a sikerért

Valljuk be, a lelkünk mélyén valahol mind arra vágyunk, hogy egy váratlan pillanatban valaki felfedezze a bennünk rejlő tehetséget és egyik napról a másikra világhírnévre tegyünk szert. Akadnak azonban olyanok, akik nem elégszenek meg az álmodozással, hanem a kezükbe veszik az irányítást, s ha kell, bármire képesek a siker érdekében.

Ledobták a textilt a hírnévért

A karrierépítés bizony nehéz dolog: rengeteg áldozattal jár, s ha valaki nem elég szorgalmas és kitartó, könnyen elfelejthetik a nevét. Éppen ezért érdemes mindent bevetni, amiről úgy gondoljuk, hogy hasznunkra válhat – sokan például a szexuális viszonyt is jó eszköznek tartják arra, hogy egyről a kettőre jussanak, bár az is igaz, hogy ebben semmi meglepő sincs. A történelem során rengeteg olyan sztori került napvilágra, melyekből kiderült, hogy egy-egy személy szemrebbenés nélkül bújt ágyba szinte bárkivel, így remélve előbbre jutást a szakmáján belül. Bizonyára nem ők az elsők és nem is az utolsók, akik hírnevüket annak köszönhetik, hogy egyszer valamikor ledobták a textilt egy-egy fejesnek. Na, de kikről is van szó pontosan? Lássuk!

Az amerikai énekesnő, Rita Ora korábban Kim Kardashian testvérével, Robbal járt együtt, ám a kapcsolat végül zátonyra futott – s nem is akárhogyan. A férfi azt állította, a románcnak azért lett vége, mert a szupersztár az együtt töltött idejük alatt 20 alkalommal is megcsalta őt, méghozzá mindig valaki mással. Mint kiderült, az énekesnő célja az volt, hogy jó pontot szerezzen egy-egy befolyásos embernél és belendítse ezzel a karrierjét.
Kattints a további képekért!

Van recept a boldog házasságra? Több híresség úgy gondolja, az egyértelmű válasz a nyitott házasság a kérdésre.

Leadfotó: 123rf /Profimedia

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.