Tudtad? Ezek a világsztárok sosem tették le a jogosítványt

A világ leghíresebb és legbefolyásosabb sztárjainak nincs feltétlenül szükségük jogosítványra, hiszen a legtöbbjüket saját sofőr furikázza mindenhová. Ennek ellenére nem hátrány, ha a dokumentum a zsebükben lapul, hiszen bármikor adódhat olyan helyzet az életükben, amikor saját maguknak kell a volán mögé pattanniuk. Mégis rengetegen vannak közöttük olyanok, akik a mai napig nem szerezték meg a jogsit.

Jogsi nélkül is boldogok

Hihetetlen, de igaz: a világ leghíresebb, legsikeresebb és legbefolyásosabb sztárjai között sokan vannak, akik már hosszú évek, esetleg évtizedek óta a közönség kedvencei, ám a mai napig nem szerezték meg a jogosítványukat. Természetesen nem is kötelező minden földi halandónak sikeres forgalmi vizsgát tennie - anélkül is lehet boldog és teljes életet élni -, de egy világsztár esetében joggal lepődik meg az ember e fontos kis dokumentum hiányán. Hiszen hogyan is ülhetnének méregdrága sportautójuk volánja mögé, ha nem tudnak vezetni? Persze joggal mondhatnánk, hogy nincs is rá szükségük, hiszen minden bizonnyal saját sofőr furikázza őket mindenhová, de egyrészt mindig vannak kivételek (nem minden világsztár híve az efféle luxusnak), másfelől sofőr ide vagy oda, mindig jöhet olyan szituáció, amikor az adott hírességnek is "gépnyeregbe kell pattannia". Most azon nemzetközi sztárok közül szemezgettünk, akik a mai napig nem szerezték meg a jogsijukat. Úgy néz ki, nem is nagyon szomorkodnak emiatt.

Robert Pattinson, az Alkonyat-filmekkel ismertté vált hollywoodi filmszínész a mai napig nem tette le a forgalmi vizsgát, ennek ellenére mégis rendelkezik saját kocsival, sőt elmondása szerint vezet is. Pedig még a legkönnyebb, legegyszerűbb műveletek végrehajtása is gondot okoz neki - árulta el korábban Ellen DeGeneres showjában.
Kattints a további képekért!

Az érettségi úgy él az emlékezetünkben, mint a felnőttlétbe vezető út kapuja. Egy próbatétel, melyen mindenki - vagy legalábbis a nagy többség - átesik élete során. Akadnak azonban olyanok is, akik sosem teszik le az érettségi vizsgát, s enélkül is képesek teljes életet élni. Még a hazai sztárvilág illusztris képviselői közt is találunk olyanokat, akik a mai napig nem büszkélkedhetnek - és talán soha nem is fognak - érettségi bizonyítvánnyal, de ennek ellenére is falrengető sikereket értek el.

Leadfotó: John Phillips / Getty Images

Oldalak