Te hányat ismersz fel közülük? Íme a legnagyobb világsztárok tablófotói - Teszt

Bizony, még a legnagyobb hírességekről is készültek tablófotók, amiket nem biztos, hogy szívesen mutogatnak most, hogy sikeresek és népszerűek.

Teszteld magad!

Bizonyára neked is van kedvenc színészed, színésznőd vagy énekesed, akire felnézel, példaképként tekintesz, vagy egyszerűen csak szereted a munkásságát. Nos, a legnagyobb külföldi sztárokat többnyire mindig csak tökéletesen látjuk: makulátlan sminkben, hibátlan öltözékben a vörös szőnyegen, esetleg teljesen átalakítva egy-egy szerep kedvéért. Van, akiket már fiatalkora óta nyomon követhetünk, így átalakulásuk és felnőtté válásuk is a szemünk előtt zajlott, a legtöbb hollywoodi csillag azonban a felismerhetetlenségig megváltozott az évek alatt. Pedig egykor ők is csak átlagos tinédzserek voltak, akik iskolába jártak, és akikről bizony tablófotók is készültek – vagy ahogyan külföldön szokás, évkönyvekbe szerepeltek képeik. Olyan képek, amikről nem feltétlenül gondolták volna, hogy sok-sok évvel később is viszont kell látniuk, azonban a hírnévnek ára van, így bizony napvilágot láttak róluk azok a felvételek is, amiket szívük szerint inkább rejtegetnének az emberek elől. Galériánkban összeszedtük 10 világsztár évkönyfotóit, és arra vagyunk kíváncsiak, te vajon felismered, ki van a képeken? Teszteld magad! Szerinted ki változott a legtöbbet? A megoldásokat a képtár utolsó oldalán találod!

Helyes, nem igaz? Nos, a képen látható színész a mai napig igazi szívtipró, nők milliói rajonganak érte és filmjeiért, sármossága pedig mit sem fakul, holott már 51 éves is elmúlt és három gyermek édesapja.
Kattints a további képekért!

A Dancing with the Stars műsora alatt mindenkit egy dolog foglalkoztatott leginkább: vajon mi van igazából a gyönyörű színésznő, Gabriela Spanic és partnere, Andrei Mangra között? A két híresség a műsor alatt nem cáfolta és nem is erősítette meg a pletykákat, azóta azonban Andrei Mangra tisztázta, hogy ő és Gabi csupán barátok. A mostani történés viszont azt sejteti, a színésznő többet érezhet korábbi táncpartnere iránt...

Leadfotó: 123rf

Oldalak