Világsztárok bizarr félelmei: ezt kétszer is el kell olvasnod, hogy elhidd

Teniszlabda, papír, porcelánbaba – csak pár azon dolgok közül, melyektől egyenesen retteg néhány világhírű sztár. Furcsa, nemigaz?

Mind rettegünk valamitől...

Mindenkit kitör a frász néha, ha olyasmivel találkozik, amit legszívesebben nagy ívben elkerülne – sokaknál például a pókok, a magasság vagy a bezártság érzése lehet ilyen. A félelem egyeseknél fóbiává is átalakulhat, azaz olyan viszolygás uralkodhat el rajtuk, melytől képtelenek szabadulni – a legrosszabb esetben pedig mindez akár pánikrohammá is kinőheti magát. Fóbiája egyébként szó szerint tényleg bárkinek lehet, így nem csoda, hogy a sztárok között is akadnak ilyenek, sőt, néhány ezek közül egészen rendkívülinek számít.

Nézd meg fotógalériánkat, megmutatjuk, mely hírességeknek van a legfurcsább fóbiájuk!

Emlékszel arra az ikonikus pillanatra, amikor Britney Spears a 2001-es MTV Video Music Awards-on egy hatalmas kígyóval a nyakában lépett színpadra? Furcsa belegondolni, hogy az ijesztő hüllő nem hozta rá a frászt az énekesnőre, viszont az biztos, hogy egy gyíkkal már nem vállalta volna ugyanezt - Britney ugyanis irtózik ettől az állattól.
Kattints a további képekért!

Gondoltad volna, hogy Michael Jackson és a gyönyörű színésznő, Farrah Fawcett egy napon távoztak az élők sorából? Nem egyedülálló az eset.

Leadfotó: Instagram/123.rf

Oldalak