Sztárok, akik öltek már embert

Hiszed vagy sem, sok híresség nevét árnyékolja be gyilkosság.

Hosszú a lista

Hibázni emberi dolog, ám egy súlyosabb eset akár egy ember életébe is kerülhet. Azonban tévedés azt gondolni, hogy csupán civilek oltják ki mások életét, ugyanis – bármilyen meglepő – sok világhírű sztár kezéhez tapad vér. Hosszú a listája azoknak a celebeknek, akiknek úgy tűnik, hogy csupa siker és csillogás az élete, a felszín alatt azonban sötét titkok húzódnak. Persze a megrázó esetek és tragédiák között van olyan, amit véletlenül követtek el, de sajnos arra is akad példa, hogy valaki szándékosan, előre kitervelten és hidegvérrel gyilkolt meg egy embert. Galériánkban felsorolunk 10 hírességet, akik bizonyára nehezen hajtják álomra fejüket éjjelente a lelkükben háborgó bűntudat miatt:

1987. augusztus 5-én Matthew Broderick és akkori barátnője, Jennifer Grey Észak-Írországban utaztak autóval. Egy végzetes pillanatban valamiért áttértek a szemközti sávba, s összeütköztek a szemből, teljesen szabályosan érkező kocsival, melyben egy anya és lánya ült. A két nő a helyszínen szörnyethalt, a színész pedig egy hónapra kórházba került. Broderick végül nem került börtönbe, megúszta egy 175 dolláros büntetéssel.
Kattints a további képekért!

Nincs könnyű dolga annak, aki világsztárrá akar válni, ám egyetlen rossz húzás is elég ahhoz, hogy valaki a csúcsról a mélybe zuhanjon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak