Sztárok

50 felett is gyönyörűek: Színésznők, akik kisugárzása magával ragad mindenkit

Lehetünk akármilyen híresek, az idő sajnos mindannyiunkon nyomot hagy. Néhány színésznő viszont úgy tűnik, tudja, mi az örökké tartó gyönyörűség titka.

Magukat adják

Talán veled is gyakran előfordul, hogy teljesen ledöbbensz egy-egy világhírű színésznő életkora hallatán. Nos, egyeseknek talán sikerült megtalálniuk az időtlen szépség kulcsát. Nézd meg a galériát, talán a te kedvenc színésznőd is közéjük tartozik!

Geena Davis Geena Davis egy azok közül a színésznők közül, akik szinte semmit sem változtak az eltelt évek alatt. A háromgyermekes anyukát többek között a Stuart Little kisegér és az Ava című filmekből ismerhetjük, jelenleg 67 éves.
Kattints a további képekért!

Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.

Leadfotó: 123rf.com, forrás: newsharper.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...