Sztárok

Végstádiumú rákban szenved a közkedvelt műsorvezető

Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.

Tovaszállt minden remény?

Végstádiumú rákban szenved Jonnie Irwin brit műsorvezető - írja a hirado.hu. A 49 esztendős férfi először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákot állapítottak meg nála. A híresség a közelmúltban újabb kórházi kezelésre szorult: ekkor derült ki, hogy a betegség az agyára is átterjedt. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A médiaszemélyiség az Instagramon keresztül tartja a kapcsolatot a követőivel. Jelenleg is teljes erővel küzd a rák ellen. Nemrég elárulta: az orvosok most egy gyógyszeres kezelés révén igyekeznek csökkenteni a fájdalmait. A múlt héten Irwin egy agyat érintő terápián vett részt, amit "brutális"-nak nevezett.
Kattints a további képekért!

Az amerikai filmszínész tavaly vonult vissza a mesterségétől. Willis gyógyíthatatlan betegségben szenved: a frontotemporális demencia nevű kór egyre drámaibb mértékben befolyásolja majd a hajdani akciósztár mindennapjait. A 68 éves híresség lánya most bevallotta: édesapja betegségének bizony voltak előjelei.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.