Vastag Csaba: "Együtt szoktam tölteni az éjszakát a rajongóimmal"

Vajon hány magyar hölgy ábrándozik arról, hogy egy napon feleségül megy Vastag Csabához? Megszámlálhatatlanul sok. És ezek hölgyek bizony nem hiába tervezgetik az esküvőjüket, ugyanis Csaba facér, és hiszitek vagy sem, nagyon jó kapcsolatot ápol a rajongóival.

Még van remény, csajok!

"Vallom, hogy az igazival találkozni nem helyhez kötött dolog, bárhol megtörténhet. Nagy Feróval is hogy történt? Egy koncerten találkozott egy lánnyal, aki azóta a felesége lett, és évtizedek óta boldog házasságban élnek. Minden lehetséges. Nem keresem a nagy Ő-t, de nyitott vagyok az élet dolgaira, nem vagyok távolságtartó." - mondta Csaba a HOT! magazinnak adott interjújában.

Minden hölgynek van tehát esélye. Ezt a következtetésünket pedig Csaba a következő mondataival is alátámasztja: "Számtalan szoros barátság is szővödött már egy-egy koncert alkalmával. Ahogy vége van némelyiknek, nagyon szívesen ellazulok az ott lévőkkel, még bulizni is hajlandó vagyok, együtt szoktam tölteni az éjszakákat a rajongóhölgyekkel." - árulta el az énekes.

Fotó: Facebook/Vastag Csaba hivatalos oldala

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...