Sztárok

Varga Viktor újra szerelmes! Ez a lány hódította meg a szívét

Eléggé úgy tűnik, a különc énekesre ismét rátalált a szerelem.

Viharos szerelem

Varga Viktornak nemcsak külseje és munkássága, de szerelmi élete is igazán egyedi. Az átlagosnak egyáltalán nem mondható művészt alapvetően a zene által ismerte meg a közönség, de az utóbbi években azt is bebizonyította, hogy a ruhatervezés, a festészet vagy éppen a szobrászkodás is közel áll hozzá. Az énekes hosszú évekig viharos szerelemben élt a szintén jelenségnek számító magyar fotós lánnyal, Cinthya Dictatorral, ám miután szakítottak, Viktor inkább a munkába menekült és nem szánt időt új szerelemre. Most azonban az élet közbeszólt és egy fiatal lány megdobbantotta szívét.

Lapozz!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.