Valóra válik Iszak Eszter legnagyobb álma

Különleges felkérést kapott.

Szépen építi karrierjét

Ismerhetjük műsorvezetőként, modellként és már kommunikációs tanácsadóként is dolgozik Iszak Eszti. A törékeny szőke szépség pályája 2006-ban indult a magyar Top modell leszek!-ben, azóta pedig már ő segíti a szépségkirálynő-jelöltek felkészülését. Saját ruhamárkát is alapított és most úgy tűnik, hogy gyerekkori álma is valóra válik.

- Testközelből ismered a modellek világát. Hogy látod a szépségideálok alakulását, és neked mi az álláspontod?

- Azt látom, hogy két véglet van. Az egyik vonal olyan, mintha a nő egy műalkotás lenne, még a szemöldöküket is milliméterre pontosan megrajzolják. A másik oldalon pedig a természetességet előnyben részesítők tábora van. Szerintem ez a jó, hiszen ha valaki adottságaiban, természetesen szép, akkor arra lehet ügyesen építkezni. Egyébként én azt is jó kezdeményezésnek tartom, hogy a közösségi médiában egyre több médiaszereplő mutatja meg, hogy készülnek a címlapfotók, milyen bakik vannak egy fotózáson.

- Te szívesen mutatod meg ezt az oldaladat?

- Persze, elvégre nem az Instagram világában élünk! Nekem nem a tökéletesség a lényeg, mert attól nagyon messze vagyok. De szerintem a vizuális élmény nagyon fontos, ezért én is általában az Instagram Storyba szoktam feltölteni az előnytelenebb fotóim, ahol például beteg vagyok, bohóckodom, vagy úgy nézek ki, mint a saját öreganyám. Tök unalmas lenne, ha mindig csak jó képeket töltenék fel.

Lapozz, a következő oldalon Iszak Eszti felfedi, milyen megkeresést kapott!

Oldalak

  • 1
  • 2