Sztárok

Rájuk ismersz? Így néznek ki most a Vad angyal főszereplői – Fotók

Nagyon sokat változtak a színészek a sorozat óta.

Így néznek ki napjainkban

Az ezredfordulón mindenki ismerte Natalia Oriero és Facundo Arana, de legfőképp az általuk alakított karakterek, Milagros és Ivo nevét. A Vad angyal című argentin telenovella minden idők legnézettebb sorozata volt Magyarországon, amiben a kissé különc, fiúsruhákba bújó cselédlány és a gazdag Di Carlo család sarja egymásba szeretnek, ám nem lehetnek felhőtlenül boldogok, hiszen az élet és a szappanopera szerzői folyamatosan legyőzhetetlennek tűnő akadályokat görgetnek eléjük, egy ponton például azt hiszik, hogy testvérek, de aztán szerencsére kiderül, hogy ez nem igaz. Természetesen nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a végén minden jóra fordul, és a szerelmesek boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Egy kis nosztalgiára hívunk most minden Vad Angyal rajongót! Galériánkban megmutatjuk, hogy néznek ki a népszerű sorozat szereplői ma.

Natalia Oriero csupán 19 éves volt, amikor megkapta a Vad angyalban a bájos, ám szeleburdi cselédlány szerepét, aki beleszeret a főnök fiába. A bájos uruguay-i színésznő idén májusban ünnepelte 42. születésnapját, karrierje a mai napig töretlen. Számos telenovellában szerepelt azóta, férjével egy nyolcéves kisfiú boldog szülei.
Kattints a további képekért!

Ava, Marilyn, Jackie és a többiek – 105 éve született a legnagyobb nőcsábász.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!