Sztárok

Édesanyja legnagyobb töréséről vallott Udvaros Dorottya: egy életen át húzta maga után a terheket a legendás színésznő, Dévay Camilla

Édesanyja, Dévay Camilla megpróbáltatásairól, a szüleitől távol töltött gyerekkoráról, valamint pályája kezdetéről mesélt részletesen nemrég egy műsorban Udvaros Dorottya.

Felidézte a múltat

Ha nem próbálok meg mindent odaadni magamból egy szerepnek, akkor nincs értelme az egésznek - vallja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki egyik alakítása kedvéért például leborotválta a haját. Udvaros Dorottya a Kossuth Rádió Nagyok című műsorában beszélt a szülőktől távol töltött gyerekkoráról, az édesanyja életében történt tragikus törésről és édesapja életszemléletéről. Részletek a galériában!

Udvaros Dorottya gyerekkorában sokat volt távol rendező édesapjától, Udvaros Bélától és színésznő édesanyjától, Dévay Camillától. Előfordult, hogy nem is élt együtt szüleivel, hiszen – mint mondja - annak idején nem voltak olyan komfortos színészlakások, ahova oda lehetett vinni egy kisgyereket.
Kattints a további képekért!

A két színésznő több ízben is együtt játszott a világot jelentő deszkákon, s a Kossuth-díjas Udvaros Dorottya most felidézte, milyen élményt is jelentett idősebb kolléganőjével dolgozni.

Leadfotó: YouTube/ M5

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.